|
|
|
||||||
| Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
| AILU - Sve shto vas zanima Bilo kakva pitanja, informacije i vezani za program |
|
|
Alati tema | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Zaludan vladika
Registrovan/a dana: 05.07.2007
Mjesto: Pirot
Godina: 53
Downloads: 423
Uploads: 29
Rekao HVALA: 62
Zahvalili mu 232 puta u 203 Postova
![]() |
Konacno dobre vesti!
Nemoj da zaboravis da interfejs programa bude prilagodljiv i vidljiv u svim rezolucijama,kao i mogucnost izbora midi kanala.Naravno potrebno nam je da programom upravljamo na lak nacin.Primer,za ukljucivanje i iskljucivanje midi prenosa podataka najveci taster na tastaturi zbog vece brzine u koriscenju programa,strelice za izbor terci,itd...Posalji mi svoj e-mail na pp imam jednu malu pesmaricu (1Mb) shareware je,samo da vidis na kom principu funkcionise pa da slicnu integrises u AILU.Za pesmaricu je vazno da ima mogucnost razvrstavanja pesama po pevacima ili po ritmovima(posebni folderi).Ova koju cu ti poslati ima dobar pretrazivac,koji radi na principu pretrazivanja bilo kojih reci u pesmi ne samo naslova. Moj predlog a sto je i logicno da pesmarica zauzima najveci deo ekrana a da Ailu bude samo recimo sa desne strane sa minimalnim brojem "vidljivih" komandi i prozorom za prikaz trenutnog izbora terce.Eto toliko za sada,mozda su ove sugestije bile nepotrebne ukoliko i sam imas slicne ideje ali cisto da ne zaboravis. Pozdrav i srecan rad! |
|
|
|
|
#2 |
|
Zaludan vladika
![]() |
Pre neki dan sam prvi put probao Ailu na GW8,podesio sam da rade terce dobro i na Upper i Lower,posto nekad koristim kombinaciju ova dva za jednu boju,medjutim kad pustim ritam onda on svira nesto bezveze,iako sam zatvorio NTA kanal kao i kanal Style PC.Znaci zvi kanali su zatvoreni osim ova dva za Upper i Lower.Kako je to moguce?
|
|
|
|
|
#3 |
|
Zaludan vladika
![]() |
Vidim ja da od ovog nema nista,ajde b'e bata Vaxter,sta je toza tebe
odvojis jedno popodne i gotov program!
|
|
|
|
|
#4 |
|
Godfather
|
Haha
![]() Ma, čas posla... ![]() Ne vredi. Nema interesovanja da bih izdvojio vreme koje nemam.
|
|
#5 |
|
Zaludan vladika
![]() |
E pa kad ljudi nemaju "sluha" za dobre stvari.Da je dzaba onda bi "chuli"!
Steta sto sam Pirocanac da sam neki lovator pa da finansiram projekat!![]()
|
|
|
|
|
#6 |
|
Godfather
|
![]() Ma, biće i ovo nekad, kao što je i prošli bio. Skupilo se, tada, nešto slobodnog vremena, pa na brzinu.
| Favoriti |
| Alati tema | |
| Display Modes | |
|
|