|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Slican problem za fill imam ja samo na rolandu...nije strasno...zaglavi se dugme i vrti fill neprekidno,dok ga ne pritisnes jos jednom da se odglavi,,,retko se desava,ali eto desi se...e sad ne znam sta se tacno glavi da li mikroprekidac u klavijaturi,ili bas ona plastika koju pritiskamo...ali ipak mislim da je mikroprekidac,jer je moj menjan i tek nakon zamene je poceo tako ponekad da zeza...pozz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
White Noise
Registrovan/a dana: 20.08.2009
Mjesto: Skopje, Makedonija
Godina: 34
Downloads: 1324
Uploads: 32
Rekao HVALA: 15
Zahvalili mu 368 puta u 331 Postova
Instrumenti: Yamaha Montage M7, MODX8, P115, Mainstage, NI Komplete, Korg PA500, Casio itd...
![]() |
![]()
@jbalic
Fill dugme moze kad ga stisnes dva put da ponavlja fill postojano. Tako da najverovatno ga neosetno pritisnes dva puta i pocne da ponavlja isti fill, a sijalicka trepka. Sto se tice Joysticka, ja sam vec imao loso iskustvo s njega. Preinstaliraj OS! Ako opet imas problem sa joystikom onda je pokvaren. Promijenjeno od Ace (22.06.2010 u 22:45 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Moderator
|
![]()
Sto se tice filla, mozda ti stisnes dvaput, a mozda je i kontakt prljav pa ponekad tvoj jedan stisak registruje kao dva, jer napravi prekid u toku stiska.
A sto se tice pitcha, iz kolegine price, u pitanju je mehanicki kvar, i to nije neka skupa investicija. Pozdrav
![]() |
#4 |
Vredan član društva
|
![]()
Imao sam prije taj problem (sa pitchom),pa sam ga malo (jace,ne pretjerano) pomjerao lijevo desno i sad je ok.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 07.01.2008
Downloads: 533
Uploads: 0
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 12 puta u 10 Postova
![]() |
![]()
Da ne otvaram novu temu mene isto nervira to sa fiilom samo na PA50.
I ja koliko puta stisnem dvaput.Zato sto su glupi ovi gumeni tasteriJel postoji neka fora da se to iskljuci?Ja sam gledao i nisam nasao tu opciju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
White Noise
Registrovan/a dana: 20.08.2009
Mjesto: Skopje, Makedonija
Godina: 34
Downloads: 1324
Uploads: 32
Rekao HVALA: 15
Zahvalili mu 368 puta u 331 Postova
Instrumenti: Yamaha Montage M7, MODX8, P115, Mainstage, NI Komplete, Korg PA500, Casio itd...
![]() |
![]()
Koliko znam ne postoji opcija da se iskljuci ponavljanje fill-ove.
Pored meni je to bas dobra stvar, samo malo naviknes na to kako pritiskas i nema probleme. Sto se tice ovog pitcha .... mnogo tanke zice stavljaju ovi iz KORGa, malo jace potegnes i pokidaju se. Iskreno na tih zica da prikacim udicu, mogao bih pecati ribe koliko su tanke ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 10.05.2008
Mjesto: Hadžići, Sarajevo
Godina: 31
Downloads: 1198
Uploads: 8
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 33 puta u 32 Postova
Instrumenti: Korg Pa50 i Yamaha Psr 620, Alesis QX49 midi controler
Interesi: Svirka, Računari, Tehnologija
![]() |
![]()
Potpuno se slazem s kolegom Acom u vezi Pitch benda, zna on o cemu je rijec.
I ja imam problem s njim ( pitch bendom) i cak mi je izvaden kabal koji vodi od njega do amticne, i opet zeza, a da vidite tih zica, zaista za pecanje ribica. ![]() pozzz
![]() |
#8 |
Satriani
Registrovan/a dana: 22.07.2008
Mjesto: Mostar, Hercegovina
Downloads: 681
Uploads: 10
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 324 puta u 277 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3, Bugari Banger Exclusive, Roland Fantom G7, Yamaha V50, Hohner Atlantic IV
Interesi: Muzika, Informacijske tehnologije, Biciklizam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
mozes provalit ako si dovoljno brz da ce ti ponavljat fill
![]() ![]()
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|