|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Demo snimci Pravo mesto da postavite svoj demo... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Kao kod kuće
|
![]()
Meni samo jedna stvar nije jasna,kako to da snimak Take1,al mnogo tehnicki odskace od svega?Na svim ostalim snimcima trileri su onako pomalo brljavi,i harmonije su netacne na nekim mestima,al onaj Take1 ili nisi ti odsvirao,ili ja poima nemam,stoga bih zamolio ostale moderatore ovako lepo da uporede taj snima Take1 sa svim ostalim snimcima,i da se oglase.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
|
![]()
Ja, takodje, mislim da to ti nisi svirao.
Poredio sam stil sviranja slatkog g molla na prethodnim snimcima i na Pa2. Uz to, snimak TAKE1 mnogo masnije zvuci od ostalih sa PA2. Slusam na slusalice. Sve u svemu, to je moje misljenje... Pozdrav
![]() |
#3 |
Donator
|
![]()
Ma zvuci masnije ali mislim da jeste on svirao jer i u tom snimku ima dosta gresaka sto harmoskih sto trilera. Nisam 100% siguran.
![]()
![]() |
#4 |
Kao kod kuće
|
![]()
Ja nisam rekao da nema gresaka,nego da je tehnicki velika razlika,ali sacekacemo misljenja jos par njih.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 03.01.2009
Downloads: 561
Uploads: 21
Rekao HVALA: 170
Zahvalili mu 244 puta u 239 Postova
Instrumenti: Harmonika +Korg Pa 600
Interesi: Musika
![]() |
![]()
Sigurno covijek svira sve sam zasto bih se hvalio tudjim perjem
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zaludan vladika
Registrovan/a dana: 05.07.2007
Mjesto: Pirot
Godina: 53
Downloads: 423
Uploads: 29
Rekao HVALA: 62
Zahvalili mu 231 puta u 202 Postova
![]() |
![]()
I ja sam stekao slican utisak kao kolega svrakan,narocito posle slusanja "Korak do sna".Sve bi moglo da prodje izuzev ovih vlaskih zezalica koje,kako se cini,a vec rece kolega,kao da su odsvirane boljom tehnikom.Nadamo se da ce Sale-roland pruziti adekvatno objasnjenje i razresiti nase dileme.Ja se u svoje ime unapred izvinjavam kolegi ukoliko se pokaze da je moja procena losa!
Pozdrav! |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Donator
|
![]()
Ne ulazim dublje u dilemu ali mislim da mu vlaske stvari leze za sviranje a ostalo ili nije dobro skinuo ili mu jednostavno ne idu sudeci po prvom snimku u video zapisu.
![]() Ili je ipak vase misljenje ok? ![]()
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|