|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Tehnike i teorija Usavršite Vašu tehniku! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Doktor Nesa
Registrovan/a dana: 08.12.2008
Mjesto: Srbija
Godina: 63
Downloads: 655
Uploads: 21
Rekao HVALA: 335
Zahvalili mu 336 puta u 312 Postova
![]() |
![]()
@milepsr
nemam ja nista protiv samoukih muziara,cas sta vise,jako ih postujem. Ja samo smatram da na ovaj nacin kako je kolega postavio temu ne moze nista da nauci. Kad sam rekao da je to domen muzicke teorije, nisam mislio da ce to moci tek tako da se nauci vec da treba da se potrudi da nabavi literaturu svako koga to interesuje a ne da postavi kao temu nekoliko pesama i da pita iz kog tonaliteta ko koju pesmu svira. da ne duzim dalje nemam nameru nikoga da omalovazavam ni da pametujem vise o ovoj temi Dodato: @bokivelik Ok boki
Ko rano rani ceo dan zeva. Promijenjeno od nesaband (21.06.2010 u 00:42 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
#2 | |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 29.03.2007
Mjesto: Beograd
Godina: 38
Downloads: 3442
Uploads: 19
Rekao HVALA: 41
Zahvalili mu 73 puta u 69 Postova
Instrumenti: Korg PA3X
Interesi: Mene me zanima, gde ima da se kupi jevtina kavurma i cvarci...
![]() |
![]() Citat:
Ja sam mogao da napisem referat o tome, ali sta to znaci nekome koga to ne interesuje... Takve stvari ne mogu da se nauce za kratko vreme, i treba puno truda uloziti da se savladala materija. Znam kako je meni bilo. Ja sam dao najjednostavniji odgovor na pitanje kojim je pocela tema: Zavisi od glasovnih sposobnosti pevaca sa kojim radis. Sa 3 razlicita pevaca mozes da sviras 3 razlicita tonaliteta. I tu je kraj svake diskusije, nema potrebe dalje razglabati. Ako kolegu zanima koji je "otprilike" tonalitet, neka skine originalni tonalitet, i posle neka se prilagodjava, stepen-polustepen nize ili vise... |
|
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|