Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Slobodna zona > Sport

Sport U zdravom telu zdrav duh, uh...

Odgovor

Alati tema Display Modes
Star 19.06.2010, 23:33   #1
Nemanja88
Drugar foruma

Nemanja88's Avatar

Registrovan/a dana: 13.05.2010
Mjesto: Chicago, IL
Downloads: 74
Uploads: 14
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
Instrumenti: Dallape Organtone, Korg Pa700, Yamaha DX-11, Casio CZ-101
Nemanja88 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

@Sejox: Naravno da kao Srbija nikada nikoga nismo pobedili na SP, logicno, jer je ovo prvi put da ucestvujemo pod tim nazivom. Ali je sustina jasna... Inace, potkrala mi se greska - pobedili smo ih i '70., '62, '55., '52. i '40. Ja sam rodjen u SFRJ, i do dan danas je meni to sve isto . Srbija, Jugoslavija, SCG - za mene nema razlike. Zna se odakle svi poticemo...

I jos jedna stvar, zasto je bio problem sto sam "ljude druge boje koze" tako oslovio? Pa svugde u svetu ih tako oslovljavaju, cak se i oni medjusobno tako oslovljavaju (sta inace znaci "nigg'a")? Ovo je samo bio jos jedan od sinonima, sleng, i smatram da nikog nisam uvredio. Ne razumem, jer i "ciganin" uvreda? Mora bas "rom"? Nemci nisu "Svabe"? A sta je sa "Vlasima"? Ne, to nisu Vlasi, to su stocari nomadi koji u sebi imaju rumunske krvi jer su sisli sa Karpata i naselili Srbiju... Daj, molim te. Ako postoji neki problem izmedju tebe i mene, slobodno mi posalji PP. Pocinjem da se osecam na forumu kao da sam na minskom polju, posto mi uredno kontrolises, ispravljas i sankcionises svaki post, pa sam cak i ban dobio, i to BEZ prethodne opomene, no necemo ponovo o tome...Ako postoji problem, slobodno mi posalji PP .

Pozdrav, Nemanja.
Nemanja88 je offline   Reply With Quote
Odgovor

Favoriti

Alati tema
Display Modes

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 03:11

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije