|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Yamaha Za one čiji su kućni ljubimci Yamaha-e... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
250 ritmova (pjesama) po 3 minute je 750 minuta .
a to je oko 12 sati sviranja,bez pauze i večere ![]() Kako ti to može biti malo? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
|
![]()
Pa racunao sam da sve sto uradim poslozim kako treba tj. da mi je sve uredno rasporedjeno i pregledno. Da imam svaku pesmu pri ruci da ne moram da trazim po registracijama gde sam smestio pesmu.
Rekao sam da je 80 malo za to sto zelim , sto znaci ako je po 3 minuta 80 ritmova (pesama) to je 240 minuta ili 4 sata svirke. Za jednu svirku ok, ali za celokupan repertoar steta sto nije. Da moze da smesta ritmove sa Hard Diska bilo bi fenomenalno. Pozdrav. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Definitivo to jest nedostatak,
ali kad su u user-u samo ritmovi koji se koriste tad bi to trebalo biti dosta. Zavisi šta sviraš . Ja ni ne znam svirati 250 pjesama ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 22.11.2008
Mjesto: Austrija
Downloads: 1181
Uploads: 72
Rekao HVALA: 13
Zahvalili mu 89 puta u 85 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3
Interesi: Bike i Muzika neprofesionalno
![]() |
![]()
@romario
Polako....naucices ![]() Salim se naravno. Ali da imamo jos i tu opciju....i jos poneku...? Prosirenje RAm -a i mogucnost pravljenja registracija je vise nego dovoljno po mom misljenju. Iskreno,koliko procenata koristimo od mogucnosti ovih klavijatura... Promijenjeno od gega (16.06.2010 u 14:36 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
U pravu si .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Opet ja ne razumem nesto, 80 ritmova ne znaci 80 pesama, pa ne koristite valjda samo namenske ritmove u stilu 1 ritam - 1 pesma? Pa ja u rumbi sviram ne znam ni sam koliko pesama, a imam 3 rumbe koje stalno koristim. Za zabavnjake koristim uglavnom fabricke ritmove, orijentala imam dva za ne znam koliko pesama, dvojke imam 2 (sve sa po 4 varijacije, naravno), 7/8, 9/8, stvarno nisam osetio potrebu pored fabrickih za 250 USER ritmova, a sviramo bas raznovrsnu muziku i repertoar.
Bez uvrede, naravno da svako ima svoj stil i nacin, nisam mislio da nikoga ucim ili ispravljam, ali ne mora svaka odsvirana pesma da bude sa originalnim namenskim ritmom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 06.03.2009
Mjesto: .at
Downloads: 234
Uploads: 12
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 31 puta u 29 Postova
Instrumenti: keyboard
Interesi: Auta i sve oko auta i muzike
![]() |
![]()
Ja imam kisu boziju ritmova skoro svaka pjesma ima svoj ritam i svoju registraciju sto ljudi sto cudi... svako to koristi na svoj nacin
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 15.09.2009
Mjesto: Bjelovar
Godina: 54
Downloads: 58
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Instrumenti: klavijatura
Interesi: glazba,akvaristika
![]() |
![]()
Me znam kakav repertoar sviraš nije moguće da svaku pjesmu sviraš na drugi ritam,znači da možeš jedan ritam iskoristiti za više pjesama i da bi sa 80-takritmova trebao pokriti sav repertoar.Kroz favorite i search 1 i 2 možeš si organizirati da ti pretraga bude lakša.Možeš složitirepertoar po abecedi ili po ritmovima.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Moderator
|
![]()
Hvala kolega na odgovoru, veliki problem sam imao sa tim tj. sa neorganizovanoscu. U pravu si u potpunosti samo sto sam ja to kasnije shvatio. Sada tako radim. Sta ces, neiskustvo.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 10.02.2008
Downloads: 2050
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 19 puta u 18 Postova
![]() |
![]()
Jedno pitanje.Kako sacuvati fabricke postavke ako hocemo da oslobodimo mesta za svoje postavke na music finderu i kod Tyrosa i kod ostalih Psr arangera.
Dodato: Uh, zaboravih da se zahvalim na eventualnim odgovorima. Promijenjeno od nicic (22.12.2010 u 22:07 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|