|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 11.03.2009
Downloads: 19
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
![]() |
![]()
Kako osvajaju Dalmatinci
- Šinjorina, imate li vi nešto dalmatinskog u sebi? - Nemam. - A bi li tila imat? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Saobracajni Inspektor
|
![]()
Arapin na aerodromu:
- 'Name?' - 'Abdul al-Rhazib.' - 'Sex? - 'Three to five times a week.' - 'No, no... I mean male or female?' - 'Male, female, sometimes camel.' - 'Holy cow!' -'Yes, cow, sheep, animals in general.' - 'But isn't that hostile?' - 'Horse style, doggy style, any style!' - 'Oh dear!' - 'No, no! Deer run too fast!' ![]() ![]()
"Kad bih imao talenta-imitirali bi me; kad bi me imitirali, usao bih u modu; kad bih usao u modu, jednog dana bih izasao iz mode; zato je najbolje da nemam talenta!" "RADI DOK JE DAN JER KAD NOC DODJE VISE NECE BITI VREMENA" Isus Hrist KLIKNI OBAVEZNO OVDE!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 10.05.2008
Mjesto: Hadžići, Sarajevo
Godina: 31
Downloads: 1198
Uploads: 8
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 33 puta u 32 Postova
Instrumenti: Korg Pa50 i Yamaha Psr 620, Alesis QX49 midi controler
Interesi: Svirka, Računari, Tehnologija
![]() |
![]()
Tesla svaka čast na ovom vicu, što se ismijah hahahahahahahahahaha
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 03.02.2007
Downloads: 166
Rekao HVALA: 16
Zahvalili mu 7 puta u 7 Postova
![]() |
![]()
zaposlio se haso kod japanca i japanac mu naredio da kosi travu sa onom rucnom kosackom kosom.kosi haso a japanac ga gleda i kaze e neces ti meni izmahivati u prazno pa mu odmah navarise japanci i drugu kosu na dessnoj strani da ne bi vracao kosu u prazno,e dodje fata i donese hasi rucak pa sjedose u hladovinu i kaze fata eh haso kako bi bilo lijepo sada da se malo sexamo,uh kaze haso nemoj ba da vidi japanac koliki mi je pa ce mi odmah svezati na njega i grablje pa da kupim travu za sobom.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 18.12.2007
Downloads: 57
Rekao HVALA: 19
Zahvalili mu 22 puta u 19 Postova
![]() |
![]()
Rat, Sarajevo, puca se.
Piše Mujo svom jaranu Sulji u Zenici: -Hoću da ti pošaljem svoju Fatu jer se ovdje puca se po gradu! Suljo odgovara: -Džaba je šalješ, jer ako se puca po Saraj'vu pucat će se ona i po Zenici...
Ibro nije htio para, Ibro će vazda bit' fukara,-neki odmah počeše da blate Ibrin lik, al' samo prava raja je znala u čemu je trik: Nije Ibro jarane naš fukara, Ibro ti je "defakto" umjetnik! Svaćaš??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 03.02.2007
Downloads: 166
Rekao HVALA: 16
Zahvalili mu 7 puta u 7 Postova
![]() |
![]()
haha super burli
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Odomaćeni član
|
![]()
Resila ciganka da joj je dosta dece i otisla kod doktora.- Doktore, imam dece deset, dosta je bilo deca, sta da radim?- Evo ti ovaj recept, idi u apoteku i vise ne brini.- Ode ona u apoteku, apotekar joj da neke pilule a ona pita- Sta da radim bre sa ovo?- Imas uputstvo pa procitaj.Dosla ciganka kuci, naravno nepismena, ne zna da procita i ... Прикажи вишеzovne muza.- Nece vise dece da imamo, evo procitaj sta ovde pise...- Uzo Ciga papir, okretao ga, obrtao, citao, sricao i najzad shvatio sta treba da se radi. Okrene on to vece da je*e Ciganku u dupe. Ona kuka i pita:- Sta to bre radis?- Pa kao sto pise u knjiga: KRKA NOVO MESTO!
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
smesno, vicevi, zajebancija |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|