|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Demo snimci Pravo mesto da postavite svoj demo... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Moderator
|
![]()
Brale, znas vec...
![]() Tebi bi trebalo stavljati ovu opciju "thanks" na svaki demo koji postavis. Svaka cast. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banovan!
|
![]()
Kolega Nemanja, veliko Thanks na kritikama, meni su uvek dobrodosle, ako su iskrene naravno. Evo ukratko da ti odgovorim, na poslednja 2 snimka cist akcenat sam stavio na ovaj buzuki, ne obracajuci paznju toliko cak ni kako cu odsvirati, tako da se iskreno i nisam obracao paznju na svirku toliko, vise je bilo na dinamiku instrumenta, lejere koje sam pakovao kako rade itd, itd. Za Overen mi je boja odradjena odavno nego kazem opet akcenat sam na ovo drugo stavio. Generalno ovde vise stavljam akcenat na farbe, aranzer nacin sviranja svega toga itd. Opet hvala tebi jos jednom i ziv mi bio. Pozzzz. Emirce thanks znamo se.....
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 26.08.2009
Mjesto: Valjevo
Downloads: 332
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
To Dare kralju....Ako ovo nije dobro ja onda ne znam sta je dobro, boje tako dobro lezu, aranzer vrhunski sredjen, al pre svega je vrhunski svirac a pri tom vrlo skroman momak, i sa dosta poznatih imena je saradjivao : Zeljko Vasic,Miki Jevremovic......
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|