|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Yamaha Za one čiji su kućni ljubimci Yamaha-e... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Drugar foruma
|
![]()
Kolege muzicari podjite samo od pocetne cene oba aranzera.
Dakle ako birate izmedju serija Tyros i PSR prednost je u Tyros aranzeru. Od mogucnosti oba aranzera Tyros je opremljeni a ono naj bitnije je kakava zvucna slika se dobije sa "dobro uradjenim setom" na oba aranzer......... a tu je definitivno prednost i kvalitet na strani Tyros-a. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Odomaćeni član
|
![]()
Još jedna važna stvar kod tyrosa, ima jako dobre tipke, dok su ove kod psr za decu
![]() |
#3 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 23.01.2009
Mjesto: Prijedor
Godina: 57
Downloads: 883
Uploads: 28
Rekao HVALA: 37
Zahvalili mu 106 puta u 97 Postova
Instrumenti: klavijature i gitara
Interesi: Ribolov
![]() |
![]()
b.o.Y.c.h.ČK,ne bih se u potpunosti složio sa tobom-PSR 9000 i 9000pro imaju neuporedivo bolje dirke od svih Tyrosa,a ostale PSR klavijature imaju kriminalne dirke.Pozdrav!
Da se vratim na temu.Po meni su PSR s 700,710,900 i 910 bolje klavijature od Tyros 1,zbog razloga koji su već navedeni u prethodnim postovima.Pozdrav! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 22.11.2008
Mjesto: Austrija
Downloads: 1181
Uploads: 72
Rekao HVALA: 13
Zahvalili mu 89 puta u 85 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3
Interesi: Bike i Muzika neprofesionalno
![]() |
![]()
pozdrav maxo.
Psr 9000pro ima poluotezane dirke...jesi li vec svirao na Ty.trojci? Nisu otezane ali su jednostavno fantasticne.Znaci pricam o kvalitetu izrade a ne dali su otezane ili ne. Ko je svirao klavir,izabrace 9000pro a nakon toga svirati na psr modelima je naravno malo ,,neobicno,,ali ide ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 23.01.2009
Mjesto: Prijedor
Godina: 57
Downloads: 883
Uploads: 28
Rekao HVALA: 37
Zahvalili mu 106 puta u 97 Postova
Instrumenti: klavijature i gitara
Interesi: Ribolov
![]() |
![]()
Ma,jasno druže,ja i nisam harmonikaš,pa mi pašu poluotežane dirke.Jesam,probao sam i T2 i T3,i bolje mi pašu dirke na 9000pro.Pozdrav i sve najbolje!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 25.10.2005
Mjesto: USA
Godina: 54
Downloads: 930
Uploads: 15
Rekao HVALA: 162
Zahvalili mu 115 puta u 109 Postova
Instrumenti: Yamaha psr A-5000
![]() |
![]()
Da,u svakom slucaju i za mene su najbolje dirke na 9000pro!
To i jesu najbolje dirke od svih Yamahinih aranzera!Dirke u koje je Yamaha i ulozila najvise para pa joj se ocigledno ne isplati da ih vise postavlja na novije aranzere. Tek onda po meni slijedi Tyros3 sa dirkama kojeg trenutno i posjedujem!.......... Pozdrav! Promijenjeno od tyros2 (05.06.2010 u 21:12 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 22.11.2008
Mjesto: Austrija
Downloads: 1181
Uploads: 72
Rekao HVALA: 13
Zahvalili mu 89 puta u 85 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3
Interesi: Bike i Muzika neprofesionalno
![]() |
![]()
E sada moras da menjas nick
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Stvarno kod kuće
|
![]() Citat:
Nekoliko puta sam napisao da mi se ne sviđaju tipke na Tyros2 . Ali Tyros3 to je druga stvar.Vrhunska tipka . Kvalitetna,nešto kao na triton extreme,studio ...milina . |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Odomaćeni član
|
![]()
@makso
Ispravljao si me kod tipkica, istina što kažeš... Ja sam mislio samo psr modele (1100,3000,2000), a PRO9000 je druga prića..
![]() |
#10 |
Moderator
|
![]()
Ljudi, postujem iskustvo i sve, ali ne razumem zasto se toliko opterecujete dirkama na klavijaturama. Evo npr. ne znam puno oko tih mehanickih stvari na klavijaturama a probao sam dosta razlicitih i mogu reci da su mi sve nekako ok i da je to stvar navike. I na pa1x pro i na pa2, jos puno korgova, yamaha, rolanda itd. Potrebno je samo neko vreme navici se i to je to.
Mozda postoji nesto bitno oko toga sto ne znam pa bih voleo da znam... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|