|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Komentari i Pitanja Ovde možete postovati Vaše komentare, sugestije i pitanja vezana za ovu stranicu. |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
|
![]()
O forumu koji je svima nama mnogo pomaze ne bi trebalo pricat lose,jer je to veoma nezehvalno i nekorektno.Forum je zapao u malu "krizu" zbog velike registracije novih clanova (medju kojima sam i ja). To je nas (od forumasa) zajednicki problem koji trebamo rijesavati (kako ko moze) kako bi nas forum ostao. Pozdrav svima i hvala za najbolji forum!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 23.01.2009
Downloads: 3620
Uploads: 9
Rekao HVALA: 152
Zahvalili mu 27 puta u 27 Postova
Instrumenti: Kurzweil K2661 Roland XP10 Yamaha V50
Interesi: Muzika
![]() |
![]()
Kolega Vaxter nece opet ma nema veze,ne bitno je.
![]() @ vule,nekoliko puta sam pokusavao da uploadujem neke setove za XP50,ali nisam uspeo,tako da.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Nishki
|
![]()
Da nebi ja sad objasnjavao pojedinacno,jer mislim da su Vaxter i Vule vec objasnili!!!!!!Ali....
![]() Razocaran sam pojedinim clanovim koji pokazuju svoju sebicnost na tako uvredljiv nacin!!! Samo kad bi znali koliko je ova "komercijala" izvukla eura iz dzepova administracije da bi clanovi mogli nesmetano da pune svoje klavijature i pune glave znanjem.A za utroseno vreme da ne govorim...... Volim ovaj forum,zato sam i ovde.Prija mi druzenje i caskanje o muzici i muzickim instrumentima. Nadam se i vama......... |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|