|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Ketron Ne previše popularni, ali izuzetno kvalitetni aranžeri |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 22.11.2008
Mjesto: Austrija
Downloads: 1181
Uploads: 72
Rekao HVALA: 13
Zahvalili mu 89 puta u 85 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3
Interesi: Bike i Muzika neprofesionalno
![]() |
![]()
Nema frke.
![]() Namerno nisam usporedzivao sa Ty3 ili drugom markom tj modelom da ne bi bilo da hvalim jedno a kudim drugo. Ne zelim omalovazavati klavijaturu niti postaci neku diskusiju oko toga..iznosim moje licno misljenje i utiske, a treba biti fer i istaci pozitivne osobine (time sam i poceo da pisem) a ono sto se meni ne svidza moze biti stvar ukusa ili vise razocaranje posto su mi ocekivanja bila veca. Ja sam se samo postavio u situaciju... da imam te pare u dzepu kao sto nemam ![]() i to je jako bitno (ne najvaznije za mene bar)) i utisak je pozitvan ali u celini gledajuci nije ,,moj tip,, Prodavac me isto nije uverio svojim argumentima jer ih nije ni puno imao a mislim da je razlog izmedzu ostalog taj sto se slabo kupuje audya a i malo je poznaju. ne bih zeleo da se neko naljuti,ovo su cisto moji utisci ![]() Pozdrav Promijenjeno od gega (01.06.2010 u 17:16 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 10.02.2009
Downloads: 1551
Uploads: 0
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
![]() |
![]()