|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Demo snimci Pravo mesto da postavite svoj demo... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Doktor Nesa
Registrovan/a dana: 08.12.2008
Mjesto: Srbija
Godina: 63
Downloads: 655
Uploads: 21
Rekao HVALA: 335
Zahvalili mu 336 puta u 312 Postova
![]() |
![]()
para nikad dosta na harmonici.majice i nisu nesto?svirka standardno dobra.
ti si lep ko slika ![]() ![]() zezam se malo! nego gde je pevka?daj malo vise nju!!! ![]() sve je dobro bre kad ima para. samo cepajte momci. pozdrav
![]() |
#2 |
Belaj boy
|
![]()
Dobra svirka.Pucacka,profi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Vredan član društva
|
![]()
Hvala Jefto!!
![]() Neso a sta fali nasim majicama?? ahaha uzivo su mnogo lepse.Ma bice i pevacica,cekam da mi stignu najsveziji snimci,pa cu i nju da postavim,a ja sam bio mnogo lepsi nego sto sam sad...ja cu poceti ko nas kolega i prijatelj KIWI koji kaze "jos danas a od sutra sam na dijeti" verovatno ti poznato!Od kada sam ostavio cigarete,ugojio sam se 20kg ![]() ![]()
![]() |
#4 |
Doktor Nesa
![]() |
![]()
e brate,ne znas ti koju foru ima nas drug kivi?
on drzi KIWI dijetu,jede sve osim kiwija ![]() nego daj ti nama pevku da mi gledamo,pusti dijete ![]() @Vule vule zavuce nam ga!!! ![]()
![]() |
#5 |
Vredan član društva
|
![]()
ma vule je isto perverznjak ko i mi,samo sto smo mi matori a on...hm...e sad nas drug kiwi je na dijeti od kada ga znam(10god),al mu lepo stoji kilaza!!
evo ti pevacica,samo mislis na suknju..a fin si ko sto sam i ja..ahahaha ![]() ![]()
https://t.me/pump_upp Promijenjeno od Sejox (22.05.2010 u 01:08 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 03.01.2009
Downloads: 561
Rekao HVALA: 170
Zahvalili mu 244 puta u 239 Postova
Instrumenti: Harmonika +Korg Pa 600
Interesi: Musika
![]() |
![]()
@simkeres dobri kolega
![]() Sta da kazem?Mogu samo reci da super dobro zvucite i vidi se da znate svoj posao vrlo dobro...Ok uvijek moze bolje ali i ovo je dovoljno za tezge..Da je meni znati pola toliko ja bih bio sretan..Samo tako nastavite svaka cast.Poooz |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Vredan član društva
|
![]()
hvala Zeljko prijatelju,ja ceo zivot radim sa bendom i to je nesto sto najbolje znam u zivotu..e sad tacno da uvek moze bolje,al ja sam malko u godinama tako da tehnicki ne verujem al zato repertoarski moze uvek da se prosiri...a ti druze,samo laganica i sve dodje pre ili kasnije na svoje mesto!!
![]() Dodato: e prijatelji moji...ovo je nas novi gitarista u bendu,pa me zanima sta mislite kako svira!
https://t.me/pump_upp Promijenjeno od Simke (22.05.2010 u 10:03 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Doktor Nesa
![]() |
![]()
e brate tek sad sam video snimak!!!
Pa ona je moj broj,nije mladunce ![]() samo ti stavljaj dalje.moracu ja da dodjem negde gde svirate neku tezgu da ja to malo cujem uzivo ![]()
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|