|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Ljubav & Seks Naslov je ovakav čisto iz estetskih razloga... Ovde dolaze i maloletni... Mlađima od 18 ulaz nije dozvoljen. Nije za svakoga... ;) |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 23.09.2007
Mjesto: stuttgart
Downloads: 2040
Uploads: 32
Rekao HVALA: 10
Zahvalili mu 6 puta u 6 Postova
Instrumenti: korg pa 900
![]() |
![]()
ja se ovako nisam dugo nasmejao hvala vam na ovim komentarima a vuleeeeeee ti imas i cevape brateeeeee
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
|
![]()
varijanta1) Ruzice,da li ti ribica nosi gacice ispod suknje(ako nosi suknju)...ima slucajeva da zensko ne nosi gace,vozi se gradskim prevozom,naravno ima da sedne ako joj se ukaze prilika,a na sedistima vladaju svakakve bolestine!!
varijanta 2) ako ti ribica brije ribicu i posle 2-3 dana zna da bude "KAO SMIRGLA"....pa prijatelju oce i od toga da ti se vata tackice,crvenilo i kojekakve neprijatnosti i tebi i njoj... varijanta 3) bolje da ne znas!! ![]()
![]() |
#3 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
@ Simkeres
Brate...meni ovo pod tri smrdi na onu varijantu "dragi,ti si mi prvi i jedini" ![]() E sad ti me ispravi ako gresim? ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Donator
|
![]()
Zaboravio sam da napomenem jos jedno. Ljudi pa mi sviramo na javnim mestima gde su WC-i nonstop puni svakakvim prljavstinama. Dovoljno je da ne pripazis uhvatis se za kvaku od vrata pa kasnije za djordja i eto infekcije.
![]() PS: Ozbiljan sam! Razmislite svi o tome.
"Nemorate biti bolji od drugih budite samo najbolji sto mozete" Promijenjeno od bokivelik (18.05.2010 u 15:52 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|