|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Saveti za kupovinu Za sve one kojima treba druga klavijatura ;) |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Veliki prijatelj foruma
Registrovan/a dana: 05.03.2009
Mjesto: BEC, Kucevo
Godina: 52
Downloads: 230
Uploads: 24
Rekao HVALA: 39
Zahvalili mu 60 puta u 56 Postova
Instrumenti: S910, MU50, W7, JV1010
Interesi: muzika, pc-igrice
![]() |
![]()
e momci, da neko iz yamahe cita vase komentare tuzio bi vas zbog kvarenja kupovine
![]() ![]() covek je lepo pitao psr450 il e423 ... ja sam za e423 posto je novija, za pocetak nije losha pozdrav
#2 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 13.05.2010
Mjesto: Chicago, IL
Downloads: 74
Uploads: 14
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
Instrumenti: Dallape Organtone, Korg Pa700, Yamaha DX-11, Casio CZ-101
![]() |
![]()
Iskreno, neke stvari jednostavno ne vredi kupovati, jer koliko god da su jeftine, ne opravdavaju ni tu cenu
![]() ![]() I jos jedna stvar (zaboravih da dodam), lakse ce ti biti da ucis na boljoj klavijaturi, jer sve sto odsviras mnogo bolje zvuci nego na "igrackama", a to ti daje volju da ides dalje. A i lakse je da skontas kako aranzer funkcionise na nekoj "profesionalnijoj" stvari (bice malo teze u pocetku, ali mnogo znaci)... Promijenjeno od Nemanja88 (15.05.2010 u 18:44 sati) Razlog: Zaboravih da dodam... |
![]() |
![]() |
#3 |
Vredan član društva
|
![]()
Slazem se sa Nemanjom i sa Grandiom.Za pocetak ti je dobra i Yamaha,ali zasto bi za nju ,,bacao,, pare.Platices i neces imat taj osjecaj sviranja na pravom aranzeru.Nju ces kupit i malo svirat i izgubit volju (a to ti naravno nije cilj ).Moja preporuka je nesto bolje ako se mislis bavit muzikom (narodnjacima i zabavnjacima) Sam odluci sta ces kupit !!!! pozdrav
Promijenjeno od dejantb15 (15.05.2010 u 19:41 sati) |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
|
![]()
I ja bih ti predlozio da ustedis jos malo novca i kupis nesto ozbiljnije. Veruj mi da znam sta ti pricam jer sam 9 godina svirao PSR 350 (to ti je isto kao PSR 450 samo sto 450 ima pitch bend) i veruj mi da je muka ziva oko domacih ritmova i da se sve to nastima. Kako sam uzeo bolju klavijaturu sve je krenulo ozbiljnijim putem. Zelim ti sve najbolje i da budes zadovoljan svojom odlukom.
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|