|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Muzički Software Sve što Vas zanima o radu sa nekim muzičkim programom koji nema sopstveni podforum... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]()
Kako nemas potrebe ? Vidis da imas jer ti pravi probleme sa kasnjenjem. To i jeste jedan od najvecih problema. Onda i kvalitet AD i DA konvertora integrisanih zvucnih karti je fuj. Pokusaj sa ASIO4All drajverom medjutim to ne mora da pije vode. Eventualno ces uspjeti da smanjis tu latencu na 10ms sto je na granici podnosljivog... ali samo eventualno. Neko ti je gore vec pisao da latenca zavisi od vise faktora. Samo jedan od njih je zvucna karta i njeni drajveri. Bitan uslov je i sam PC. Ako je on truba ne pomaze ni najbolja zvucna karta.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 06.03.2009
Mjesto: .at
Downloads: 234
Uploads: 12
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 31 puta u 29 Postova
Instrumenti: keyboard
Interesi: Auta i sve oko auta i muzike
![]() |
![]()
Sa asio4all drajverom nedobijam zvuk uopste... ma da smanji latenciju ali zvuka nema.. a kad vratim vec postojeci opet radi
Dodato: Evo uspio sam sa asio4all drajverom.... ima dole desno u task njegove opcije samo sam povecao da je latencija na najminimalnije tj 16 a bila na nuli i nije bilo signala sad radi perfektno... hvala na pomoci Promijenjeno od armin (15.05.2010 u 00:08 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Drugar foruma
|
![]()
Obrati paznju i na programe koji se pokrecu u pozadini. Kao antivirus, razni emulatori, programi. Probaj da ugasis sve, jer i oni dosta koriste procesor, pogotovo antivirus, jer on skenira svaku aktivnost na hard disku, a potrebno je dosta procesorske snage za obradu VST instrumenata.
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|