|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Demo snimci Pravo mesto da postavite svoj demo... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Donator
|
![]()
Milance slazem se sa Bobanom mislim da nema veze gde se snima jer i ja kad snimam povezujem direktno iz klavijature u komp, tako da je stvar do stelovanja klavijature kome kako legne u uvo. Bar ja tako mislim.
![]() |
#2 |
Zaludan vladika
Registrovan/a dana: 05.07.2007
Mjesto: Pirot
Godina: 53
Downloads: 423
Uploads: 29
Rekao HVALA: 62
Zahvalili mu 231 puta u 202 Postova
![]() |
![]()
Tako je Boki,mogu samo da potpisem.Imam ja i audio karticu Audigy,probao sam je malo uporedjivao i posle mesec dana je skinuo pa sad samo vata prasinu,mnogo buke ni oko chega,sve je to isto s...
Dobro,ima neke neznatne razlike jedino ako se neko profesionalno bavi produkcijom a onda bi tek bilo smesno da se bakce integrisanim i audio karticama od 100-nak Eura. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Za dobar snimak je jako važna kvalitetna audio karta,možda je dobra ideja da pokušaš sa snimkom kod Bokija ili negde drugo,baš da čujemo razliku i da li smo u pravu ili ne?
|
![]() |
![]() |
#4 |
Zaludan vladika
![]() |
![]()
Evo jednog snimka uzivo sa svadbe
Ne znam zasto je kvalitet snimka toliko pao posle uploada na Youtube...... Dodato: Evo jos jedan snimak,kratko ali slatko! Promijenjeno od Sejox (07.07.2010 u 14:16 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Donator
|
![]()
Odlicno Bata Boke i ako je video snimak dobro se cuje.
A i dobro svirate nema sta. ![]() Pozz.
![]() |
#6 |
Zaludan vladika
![]() |
![]()
Hvala Boki,presusao sam i ja tvoj poslednji snimak ali nisam imao vremena da bachim komentar,jer sam bio zauzet oko ubacivanja i sredjivanja ovih video snimaka.Odmah cu to da ispravim.
Pozzz... Dodato: Evo jedan deo od "Peshachke".... Promijenjeno od Sejox (08.07.2010 u 23:16 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Veliki prijatelj foruma
Registrovan/a dana: 05.03.2009
Mjesto: BEC, Kucevo
Godina: 52
Downloads: 230
Uploads: 24
Rekao HVALA: 39
Zahvalili mu 60 puta u 56 Postova
Instrumenti: S910, MU50, W7, JV1010
Interesi: muzika, pc-igrice
![]() |
![]()
slushao sam opet sve iz pocetka
![]() uvek sam rado ocekivao tvoje demove - ne samo zbog toga sto volim da cujem tvoj GW8 - nego sto volim da slusham kad ti sviras ![]() a i ovi zadnji video-klipovi su odlicni, svega po malo a sve fino ... moram da priznam da sam malo vise bacio paznju na lepe pirocanke ![]() jedna lepsa od druge ... ovaj zadnji snimak me nesto zbunio, posto i ja volim folklor, al nikako da shvatim korake ![]() pozdrav
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|