|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Mixeri Sve o miksetama |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 15.03.2007
Downloads: 1023
Uploads: 1
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 105 puta u 92 Postova
![]() |
![]()
@Niikkola
Naravno, na njemu lepo pise "Mic", za to samo i sluzi. Drugi je "Line", za instrumente. @Dule007 Odlicno, znaci, ti si srecnik, ali stvarno, koji uvek moze da svira stereo. Ja bi tu blagodet iskoristio maximalno, nikad mono ne bi radio. Moja preporuka ti je da uvek ides u stereo kanal, "L" u "L", "R" U "R", kao sto je i predvidjeno. Plus, izlaze 1 i 2 mozes iskoristiti da izvuces sta ti volja, a normalno i vokale... Pozdrav.
Sledeći član vam se zahvalio Beethoven za ovaj koristan post: | Dule007 (26.04.2010) |
![]() |
#2 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 19.11.2008
Godina: 42
Downloads: 695
Uploads: 36
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
![]() |
![]()
Moj savet ti je za jednu svirku i nece ti crkne sigurn razglas za prvu pomoc.
|
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio jasmink za ovaj koristan post: | Dule007 (26.04.2010) |
![]() |
#3 |
Vredan član društva
|
![]()
Beethoven Mi kao da se nismo razumeli, mislio sam da tim smajlijem podrzavas to sto kolega Jasminik kaze, pa sam zato to i napisao. I dalje mislim da to nikako nije pametno, a opet napominjem na powemate 1000/2 postoje dva gaina jedan ispod drugog na stereo kanalima, mozda kolega nije pojacao donji koji sluzi za stereo kanal. Zbog toga sam i trazio da ga fotografise sa tim podesavanjima.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 15.03.2007
Downloads: 1023
Uploads: 1
Zahvalili mu 105 puta u 92 Postova
![]() |
![]()
Neee...
![]() Naravno da ne podrzavam povezivanje klavijature na kenon, makar i za jednu svirku... Sve ok, nista nisam zamerio tebi Niikkola, samo sam potvrdio to sto si rekao ![]() Pozz
![]() |
#5 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 28.07.2004
Mjesto: Austria-Graz
Downloads: 1378
Uploads: 9
Rekao HVALA: 5
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
![]() |
![]()
evo samo da se nadovezem na sve ovo..Od kako imam Pa 800 tj 2 god. sviram na stereo L i R i nepada mi napamet mono,mada sam vidio da neke kolege koriste 2 kabla L i R iz klav. na dva kanala,da je isto nebi ni bili stereo kanali na mikseru,i jos da kazem da su mi oba GAIN-a na12h i ima snage i previse......................
|
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio nurfet za ovaj koristan post: | Dule007 (27.04.2010) |
![]() |
#6 |
Vredan član društva
|
![]()
Ja klavijaturu (pa 800) povezujem sa dva kabla(L+R) na mixetu(dinacord pm 1000/2),a na mixeti ta dva kabla ukljucim na jedan streo kanal.Da tako spajam rekao mi je covjek iz muzicke kuce, koji je zaduzen samo za ozvucenja.
Promijenjeno od dejantb15 (26.04.2010 u 22:32 sati) |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio dejantb15 za ovaj koristan post: | Dule007 (27.04.2010) |
![]() |
#7 |
Nishki
|
![]()
A sta se desava kada svirate u nekoj kuci,pa vam je jedna kutija u jednoj,a druga u drugoj sobi.A pritom svirate sa svojom klavijaturom na stereo kanalu.Kako vam rade tomovi,perkusije i.t.d????
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|