|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Mixeri Sve o miksetama |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 19.11.2008
Godina: 42
Downloads: 695
Uploads: 36
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
![]() |
![]()
Mi radimo na Montarbo miksetu XD66 desi se nekada isto kao i tebi ali sam slucajno pronasao problem na montarbu ima taster processor on pravi problem kad ga iskljucim pa ukljucim opet sve radi ok a na yamahi postoji prekidac Yamaha Speaker Processing probaj kad pocne to da se desava da prebacis mozda je to problem.
Pozdrav! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Odomaćeni član
|
![]()
@marco
Ako misliš na napon u lokalu, tu nije bilo nikad problema, vlasnik je čak isključio nekoliko trošila, štekali u drugo mjesto, ali isto se dešavalo @Jasmin E probali smo i sa tim tasterom processing speaker, ali ništa...A šta točno taj processing radi?
![]() |
#3 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 19.11.2008
Godina: 42
Downloads: 695
Uploads: 36
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
![]() |
![]()
Neznam jesi probao da ga stavis na on zvuk bude puniji kao da imas i bufere @marco7 bi trebao da zna on ima 5016CF.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Odomaćeni član
|
![]()
Jeli pametno da je rastavim i očistim iznutra, možda je smrad oko ventilatora pa ne može hladiti kako spada, pa je možda na taj način do tog došlo....Ima li kog da mu je ovo poznato?
![]() |
#5 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 06.03.2009
Mjesto: .at
Downloads: 234
Uploads: 12
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 31 puta u 29 Postova
Instrumenti: keyboard
Interesi: Auta i sve oko auta i muzike
![]() |
![]()
Neznam al moze biti i do kutija...???
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Nishki
|
![]()
Razradi sve prekidace na mikseti koje ne koristis cesto.Naravno to uradi kada je mikseta ugasena.
(prekidac za kompresor,prekidac limitiranje izlazne snage.........i.t.d.) Desava se da zbog ne koriscenja raznih prekidaca i same prasine koja upadne,oni gube svoju efikasnost i stvaraju problem. Takodje kablove pregledaj obavezno. --------------------------------------------------------------- Preporuka: Skini limiter, tj. samo ga onesposobi da iskljucuje.Naravno da to uradis kod nekog strucnog lica. Ja vec dugo imam onesposobljen limiter i sve je OK. Prednost:Onesposobljavanjem limitera dobijas na snazi.Imaces osecaj da si pustio miksetu da dise punim plucima.Ali punim plucima.... ![]() Mana:Kada budes sredio limiter,od tog trenutka nemas zastitu. Moje iskustvo:Ja sam skinuo zastitu i svakom sam preporucio da skine.I svi su bili prezadovoljni.I niko nije imao problema. Samo nepazljivi i oni bez osecaja mogu da izgore kutije. |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio milanceshow za ovaj koristan post: | b.o.Y.c.h. ČK (26.04.2010) |
![]() |
#7 |
Odomaćeni član
|
![]()
Okay..Budemo nešto iskemijali, danas je furam na servis pa ću tamo popričati...Hvala svima!
![]() |
#8 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Downloads: 241
Uploads: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
E majstore imao sam isti problem sa Emx 5000 i vecinom je zvucalo kao da je neki spoj , e sada ja sam otkrio da kada stisnem malo jace na mixer ondje na sredini gdje se pojacaju kanali dode do nekog spoja i kada ponovo stisnem par puta na mixer onda se popravi sve sto znaci da ima neki spoj ispod one ploce , moja preporuka jeda ga prodas i da sebi kupis drugi
![]() |
#9 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 10.07.2009
Mjesto: BiH
Godina: 37
Downloads: 1138
Uploads: 13
Rekao HVALA: 4
Zahvalili mu 33 puta u 32 Postova
Instrumenti: PA2Xpro,KORG TR,A.Git,el.Gitara,bass...
Interesi: Audio design,kompjuteri i elektronika
![]() |
![]()
Ljudi imam jedan problem sa pomenutom miksetom,naime, kanal broj 2 ne radi a ostali rade svi kako treba.Sta da radim po tom pitanju?Hvala unaprijed.
![]() |
#10 |
Odomaćeni član
|
![]()
Možda je izgorio, meni se to desilo kod nepravilnog uštekavanja, trebalo ga je promjenit..
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|