Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Klavijature > Aranžeri > Korg

Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas!

Odgovor

Alati tema Display Modes
Star 02.05.2007, 19:18   #1
lexikon29
Gost

Downloads:
Uploads:
Standard

Tako je Pako, namerno i nisam napisao, jer sigurno necu da podmecem viruse i sl. stvari, a ovoga imam i previse, pa kazem - aj neko malo iznenadjenje - da bar mi nesto stavimo ovde, zatrebace nekom kolegi sigurno.
A to za te sekcije, pojma nemam brate mili, niti pa pokusavam da trazim
Ja koliko sam pomoci dobio ovde - i to za kakve banalne stvari, napisasmo referate, a kamo li jos da trazim downloada
A i jednom sam i probao, na pocetku, i tu nesto ne stima sa logovima, ili je tako nastelovano - da svaki, verovatno "obicni" clan (Uh, umalo da napisem 'smrtnik') nema pristupa (Nije nista zlonamerno protiv uprave foruma)
Samo - mala, najdobronamerna sala ;-)))))
A zasto da stopiramo temu, sto kazes - nista od ovoga (Doduse i ja sam u jednom postu to isto napisao :roll: )
Pa iako nas je par nas, umesto po messenger-ima, lepo cemo i dalje diskutirati ovde.
Zatrebace sve ovo nekim drugim kolegama sigurno, a uzgred - jos jedno veliko hvala svima koji znaju i vec su prosli sve ovo - a ipak su im malo vise interesantniji...neki drugi forumi!
;-)))))))))
A i mozda je to neka vrsta 'profi-odnosa', kao onaj pomenuti lik sto me je zvao za SF :roll:
Lepo kaze covek - ako si pocetnik, idi lepo u skolu pa uci, a ne od nas 'profesionalce' da kupujes komercijalne i profi savete, pa da posle prodajes drugima :-))))))))
Nego ima lepo da kupujes semplove i ritmove a ces i da dodjes da ti mi to 'lepo metnemo'
;-))))))
Sa jos jednim akcentom da smo ovo pretvorili vise u zezanje (opet najdobronamernije), da ne bi neko.......rastumacio drugacije)))
Djoro, burazeru, ko kaze da necemo da ti odgovorimo
Samo vidis da i mi muke mucimo
Kazi - da bi bilo lakse za dalje - znas li kako da dodjes do tog efekta i gde da ga postavis - odnosno - na kom 'efekt procesoru' od moguca cetiri, pa idemo dalje ;-))))))))
  Reply With Quote
Odgovor

Favoriti

Oznake
eureka, ljubitelje, pa80, samo

Alati tema
Display Modes

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 05:01

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije