|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Saveti za kupovinu Za sve one kojima treba druga klavijatura ;) |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 19.02.2008
Downloads: 49
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Moj Korg je kao da je došao iz trgovine. Zaboravio sam napomenut da imam i potpuno novi originalni metalni kofer za svog korg-a kojeg bi također dao uz klavijaturu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
|
![]()
E to je već druga priča. Vidi koliko te je koštao kofer pa sračunaj. Ako vidiš da je G6 dosta stariji pa ti odmah digneš cifru. U svakom slučaju budi oprezan. Šteta bi bilo da izgubiš puno na njoj.
![]() |
#3 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 14.08.2007
Mjesto: Babušnica
Godina: 42
Downloads: 2733
Uploads: 14
Rekao HVALA: 21
Zahvalili mu 12 puta u 12 Postova
Instrumenti: Svašta nešto...
![]() |
![]()
Ja sam prodao pa2x u fabrickom stanju za 2100e a g6 nov sam kupio za 2000e
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Sve je to stvar trenutne ponude i potražnje i naravno želja i potreba kupca...neko ne bi dao tolike pare za pa2 kad mu približan posao radi i pa800 koji je dosta jeftiniji a nekome treba nešto kao Fantom i ne pita šta košta...
Obe sprave imam i mislim da je 500 evra velika doplata jer se pa2 može naći za manje para a Fantomu evo godinu dana ne mrda cena...(ovo je moje skromno mišljenje,da se neko ne nadje uvredjenim) |
![]() |
![]() |
#5 |
Belaj boy
|
![]()
Doplata od 500 e spada u domen naucne fantastike.Ako dobijes 200-300e da pevas pesmicu, a kofer.....to bas treba da imas mnogo srece da nekome jos i kofer treba.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 25.11.2008
Downloads: 530
Uploads: 5
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 5 puta u 5 Postova
![]() |
![]()
da sam ja na tvom mjestu.nebih mjenjao pa2x. ostavis pa2x. posto sviras sa bendom , nikad ne znas , bend se uvijek moze raspast. a kad imas aranzer to je druga prica . kod nas jedan svira u bendu samo solo a kad je slobodan svira sam .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
@ pa1x pro elite
Dečko nije pitao za ovo o čemu ti pišeš,tako da se pridržavaj teme da ne odemo u nekom drugom pravcu pa da bude kuknjava opet...hvala |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|