|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Roland Svirate Roland klavijature? Pitajte šta Vas zanima! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Nesaband.
Ako sam dobro razumeo, E50 nema performance, ili kao na e2 user program, gde mogu snimiti sva moja podesawanja, zajedno sa jednim ritmom, i recimo nekim osnovnim bojama, da li je to moguce na e50. Drugo sto me zanima jeste, da li mogu na e50 i gw8 programirati one touch taster/e, tako da na svakom imam razlicitu boju, ili recimo da kada promenim varijaciju, da preko one touch tastera promenim tempo, kao i ostala podesawanja ... Dodato: Kada na jednom user programu na E2, imam snimljen ritam recimo dvojku, i u tom user programu, za taj ritam, acc1 mi je 60, acc2 je 75 ...Drum 120, bass 95, to vazi samo za taj ritam koji je snimljen u tom useru, ako u tom useru pozovem drugi ritam, za koji mi gornji parametri ne odgowaraju, recimo, acc 1 mi je suwise jak, ali acc 2 slab, taj ritam tj. instrumenti u pratnji mi netje zvucati dobro. Zato ja za svaki ritam imam po jedan user. E sad zanima me da li na gw8 mogu pozivati razlicite ritmove u jednom performancu, ali da mi sklad instrumenata ne bude poromecen, vetj onakav kako sam ja prethodno snimio, tj. namestio taj ritam. Promijenjeno od calevh (10.04.2010 u 17:47 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zaludan vladika
Registrovan/a dana: 05.07.2007
Mjesto: Pirot
Godina: 53
Downloads: 423
Uploads: 29
Rekao HVALA: 62
Zahvalili mu 231 puta u 202 Postova
![]() |
![]()
Sa novim OS-om GW8 je dobio Style composer i u njemu sredjujes odnos jacina instrumenata a za E2 to radis u Style worksu.Parametre koji odredjuju jacine instrumenata u User kod E2 ili performansi kod GW8 ostavis da budu uvek isti u svim performansama(userima) i nece biti greske.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Doktor Nesa
Registrovan/a dana: 08.12.2008
Mjesto: Srbija
Godina: 63
Downloads: 655
Uploads: 21
Rekao HVALA: 335
Zahvalili mu 336 puta u 312 Postova
![]() |
![]()
Na E50 imas user programe gde mozes da stavis sve kako ti zelis.E 50 ima i ako se dobro secam 4 favorit boje koje mozes uvak da pozoves.Na E2 ne znam kako je posto je nisam imao.Ali GW 8 je po meni mnogo bolja sprava od E50.
Dodato: Nisam hteo da ponavljam ono sto ti je napisao Boban010 posto je to sve on vec objasnio.
Ko rano rani ceo dan zeva. Promijenjeno od nesaband (10.04.2010 u 22:05 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Bobane ali u tom slucaju, ako u svakom user programu svi parametri budu isti, mesta na kojima su instrumenti u ritmu moraju biti na istim mestima u svakom ritmu ( Rumba acc1 gitara, acc 2 strings ) isto tako i za dvojku, begin ...
Dodato: Ipak tje biti da je e50, kompletniji kao aranzer ![]() Promijenjeno od calevh (11.04.2010 u 14:33 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zaludan vladika
Registrovan/a dana: 05.07.2007
Mjesto: Pirot
Godina: 53
Downloads: 423
Uploads: 29
Rekao HVALA: 62
Zahvalili mu 231 puta u 202 Postova
![]() |
![]()
I G800 je kompletniji nego GW8 kao arranger!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Na kraju tjes me nagoworiti da kupim g800
![]() |
![]() |
![]() |