|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Saveti za kupovinu Za sve one kojima treba druga klavijatura ;) |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Ti i dalje nastavljaš,i još uvek ti ništa nije jasno?
|
![]() |
![]() |
#2 |
Odomaćeni član
|
![]()
Meni sve jasno, ne želim nastavljati, ovom prilikom se izvinjavam na OFF topic...i bez ikakve zamjerke molim.. pa-pa
![]()
![]() |
#3 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 18.04.2007
Mjesto: Tamo i ovamo
Godina: 44
Downloads: 523
Uploads: 5
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 13 puta u 13 Postova
Instrumenti: Imam svasta
Interesi: Interesovanje za "tete" sa velikim sisama :D
![]() |
![]()
Pozzz
Daleko od tog da je kurz..losa masina ne opasne su to sprave medjutim Rolandinjos ima pravo 24KG! to je utopia za transport...mnogo je to tesko i nezgrapno za nosenje pucaju ledja druze..to su za mene vise STAGE masine ili za studio tako da..potrazi nesto malo lakse i nesto sto ces brze da sredis i da ides da uzmes pare, iovako nam svima prodje zivot u sredjivanju klavijatura.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Belaj boy
|
![]()
U krajnjoj liniji pitanje je bilo koliko je klavijatura ZGODNA za gaze,e,sad sta ko misli pod tim zgodna.Covek je vec napisao da se uverio u kvalitet zvuka,a sta su ostali parametri koji cine ZGODNU klavijaturu?????
Po meni velicina i tezina.Nije ovde nikom nemera da isteruje mak na konac a pogotovo sa starim clanovima kao sto je b.o.y.c.h.CK. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Kolega reče da se uverio u kvalitet klavira itd,zanimalo ga je kakva je za tezgu,znači Kemiš,Bosanac,Amza,JV,Grand,Renome itd...
Gabarite smo konstatovali,još samo da pomenem da se klavijatura radi u verziji sa 76 poluotežanih dirki i 88 otežanih klavirskih,pa sad neka neko od kolega koji su vični sviranju harmonike kažu svoje mišljenje o ovom delu? Hvala A kolega Bojček samo malkice nije razumeo poentu priče,nije on zlonameran dječkić,hteo je biti od koristi sa najboljom namerom @ Jeftabg Meni se ne čini ni malo da je zgodna,a tebi? Promijenjeno od Vule (07.04.2010 u 17:24 sati) |
![]() |
![]() |
#6 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 18.04.2007
Mjesto: Tamo i ovamo
Godina: 44
Downloads: 523
Uploads: 5
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 13 puta u 13 Postova
Instrumenti: Imam svasta
Interesi: Interesovanje za "tete" sa velikim sisama :D
![]() |
![]()
pa to je to kako kome, mozda nekom i ne predstavlja gabarit i tezina problem a jos po najmanje polu otezana ili hammer dirka mislim da je to isto i na harmonici ??
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 29.03.2007
Mjesto: Beograd
Godina: 38
Downloads: 3442
Uploads: 19
Rekao HVALA: 41
Zahvalili mu 73 puta u 69 Postova
Instrumenti: Korg PA3X
Interesi: Mene me zanima, gde ima da se kupi jevtina kavurma i cvarci...
![]() |
![]()
Nisam probao taj Kurz, ali me je tezina odmah odbila... 24kg je mnogo, kao da nosis prase...
Meni je i 9,5 na tr76 puno... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 06.07.2006
Mjesto: Banjaluka-Republika Srpska
Downloads: 293
Uploads: 3
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 4 puta u 3 Postova
Instrumenti: harmonika,klavijature,gitara
Interesi: razni sportovi...i tehnika sviranja-Dragana Vasovica-Vasketa:-)
![]() |
![]()
molio bih kolegu da objasni kako ubaciti tih 50 i nesto mb semplova za kurzweil u PC3x???:-))kad nema sempler:-))i neko rece ne sjecam se ko da mu je preskup k2600 2500 eura.druze k 2600 nov mozes dobiti za 1599 eura u music store u kelnu otidji na sajt pa vidi.ja sam prije nepunih mjesec dana kupio zadnji sa lagera kod njih k 2661 za 1174 eura+20 eura dostava kuci.i taj k2600 je pretezak isto oko 25 kg ali ima sempler naravno dok nova PC serija nema a koliko znam kurz nema ni jedne jedine fabricke harmonike bar do serije k2661 kako onda svrati tezgu na njemu ako nema sempler da se ubaci to sto nema fabricko a potrebno je???.pozzz
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|