|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Ketron Ne previše popularni, ali izuzetno kvalitetni aranžeri |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 03.01.2009
Downloads: 561
Uploads: 21
Rekao HVALA: 170
Zahvalili mu 244 puta u 239 Postova
Instrumenti: Harmonika +Korg Pa 600
Interesi: Musika
![]() |
![]()
Ma zaj..a stvar je ovaj ketron hehhe...dok mu pronadjes funkcije i sposobnosti ostaris
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
SD3 i SD5 nije stvar dal oni moze izmedju da menjaju ritmove vec
te 2 masine imaju SKROZ ISTI FORMAT, ne bi tu bilo problema.
,,ŽIVOT NE TREBA SHVATITI PREOZBILJNO, UOSTALOM TKO SE ŽIV IZ NJEGA IZVUKAO! PAMETNI IMAJU PRAVA DA GOVORE GLUPOSTI, ZA GLUPE JE TO OBAVEZA! BITI PAMETAN MEDJU GLUPIH JE ISTO KAO I BITI ZIV MEDJU MRTVIH!,, |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banovan!
![]() |
![]()
Pa jest to sam i ja mislio ali nema niko od nasih izgleda jednu od ove dve klavijature ovdje na forumu...Ja bih voleo da znam i da li bih ko hteo ovdje da postavi koji ritam za te klavijature posto konvertovani ritmovi uvijek nesto ne stima kako treba a i ja bih postavio ako nesto uspem dobro da napravim.Poooz
|
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio zeljko za ovaj koristan post: | BasariStudios (05.04.2010) |
![]() |
#4 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
Nemas potrebu testirati, to su 2 iste masine samo sto je jedna bez dirke.
Imam ja ritmove za SD5 koje sam direktno na njemu pravio al nesmem to deliti, nemam prava njih, prodata su prava.
,,ŽIVOT NE TREBA SHVATITI PREOZBILJNO, UOSTALOM TKO SE ŽIV IZ NJEGA IZVUKAO! PAMETNI IMAJU PRAVA DA GOVORE GLUPOSTI, ZA GLUPE JE TO OBAVEZA! BITI PAMETAN MEDJU GLUPIH JE ISTO KAO I BITI ZIV MEDJU MRTVIH!,, |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banovan!
![]() |
![]()
Ko mi dade Thanks ovdje
![]() BasariStudio zanci postoje ritmovi za ovo cudo samo se ne smeju dijeliti...Ok hvala ti kao da si mi i pomogao ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|