|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
IT Sektor Sve o digitalnim tehnologijama koje ne mogaju biti usko vezane za muziku |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 29.03.2007
Mjesto: Beograd
Godina: 38
Downloads: 3442
Uploads: 19
Rekao HVALA: 41
Zahvalili mu 73 puta u 69 Postova
Instrumenti: Korg PA3X
Interesi: Mene me zanima, gde ima da se kupi jevtina kavurma i cvarci...
![]() |
![]()
Hajde molim vas de ne pocinjemo raspravu koja nema smisla i nece se dobro zavrsiti...
U pravu ste i jedan i drugi, i jedan i drugi imate znanja, samo sto obojica imate svoje stavove u vezi materije i niste obracali paznju u trenutku dok ste pisali na to sto je onaj drugi napisao. Vaxter je u pravu sto je rekao da ima bug-ova, kao i svaki sistem, uvek ce ih i biti, nista ne moze da bude savrseno. Ali i Tranzit je u pravu sto je rekao da je ovo najsavrseniji i najstabilniji win do sada. A i kolegu koji je napravio temu ovo sigurno ne zanima, ovo mu nece pomoci da resi svoj problem ![]()
![]() Promijenjeno od milepsr (22.03.2010 u 16:09 sati) Razlog: Pravopis |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 03.01.2009
Downloads: 561
Uploads: 21
Rekao HVALA: 170
Zahvalili mu 244 puta u 239 Postova
Instrumenti: Harmonika +Korg Pa 600
Interesi: Musika
![]() |
![]()
@grandija kosto kaze drug acekorg nije samo problem kod windows medija playera nego i kod ostalih cak i ovdje kad hocu da slusam na demo snimcima nece.
Mozda je problem cak i kod drajvera od multimix8 miksete ili mozda i ovo posto ja kad mi ne treba mikseta je iskljucjem cesce a komp radi pa da nije poceo sistem sta da lusuje...zna nekad i to biti ali kad ugasim komp skroz i ponovo ga upalim ide sve opet bez ikakvih problema...Dakle i nije strasan problem ima i gore pa nemoj te kolege da se svadjate radi ovog pitanja,ako neko zna tacno sta je neka kaze a to prepucavanje treba izbjegavati.Ja vam zelim svima samo dobro i da se lijepo slazemo mi bivsi jugosloveni jer vjerujte mi nece nam svabo ili sta ja znam ko jos bolje nego sto to mozemo mi sami sebi pomoci.Pooooz |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Veliki prijatelj foruma
Registrovan/a dana: 05.03.2009
Mjesto: BEC, Kucevo
Godina: 52
Downloads: 230
Uploads: 24
Rekao HVALA: 39
Zahvalili mu 60 puta u 56 Postova
Instrumenti: S910, MU50, W7, JV1010
Interesi: muzika, pc-igrice
![]() |
![]()
e zeljko, tu moze stvarno da bude problem!
alesis imultimix8 USB zeljko zna da i ja imam slican da ne kazem isti model, ovo samo za informaciju ostalih kolega ![]() nemoj nikako da iskljucujes miksetu sa kompe, znaci ostavi usb-kabel prikljucen u kompu i ako ti mikseta nije potrebna ... ili, pre nego sto palis kompu, izstekaj kabal - ako to ucinis usred windowsa imas 100% problema! ja sam to primetio dok sam igrao COD4 - jednostavno kompa ne zna dal da pusti sound preko miksete il preko audiokartice (TASCAM US122l) i na kraju ne cujem nista ... normalno su kod mene svi sound-chipovi sa motherboarda iskljuceni a za sound je TASCAM odgovoran. jedino kad snimam demo-snimke onda prikljucujem miksetu preko USB ... u tom slucaju ne mogu da menjam jacinu preko dugmica na miksetu nego samo u programima na windowsu jos ovo da navedem: prvi momenat kad sam prikljucio ALESIS na kompu, crknula mi SOUNDBLASTERKA ![]() pozdrav
![]() |
#4 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 03.01.2009
Downloads: 561
Uploads: 21
Rekao HVALA: 170
Zahvalili mu 244 puta u 239 Postova
Instrumenti: Harmonika +Korg Pa 600
Interesi: Musika
![]() |
![]()
Moguce je i to sto sam vise puta do sada gasio miksetu a sistem radi,a gasim je uvijek kad mi ne treba jer se strasno grije ako je ostavim upaljenu da stalno radi a i struju bez veze trosi
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
E...taman fina tema i lepa se pričica povela da bi postavio jedno pitanjce kolegi koji reče da WIN 7 ne baguje...
Naime u pitanju je legalna verzija WIN 7 Professional i sve po pravilu i jutros me obraduju ovi iz Opere,kažu stigla nova,ja da uradim update kad ono...ćorak...i neće i neće i nema šanse... ![]() ...i dalje neće,a svašta sam isprobao... A pitanje glasi: da li se ovo zove BAG ili je možda nešto drugo u pitanju? Hvala |
![]() |
![]() |
#6 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]()
Jeste bug ali kod Opere.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
E to vec ne bih znao...mada,ista ta opera na XP-u radi...
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]()
Win XP i Win 7 su sasvim dva razlicita OSa i ono sto fukcionise na XPu ne mora da radi na Win7 ukoliko softver nije prilagodjen. Masa stvari sa XPa nece raditi na Win 7 ali ne zato sto je Win 7 bugovit vec zato sto proizvodjaci hramlju sa updateovanjem svojih programa. Upravo sam instalirao Operu kod sebe na Windows 7 Ultimate 64 Bita i sve je u najboljem redu i bez ikakvih problema. Opera radi kao i na XPu i Visti.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|