|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Mixeri Sve o miksetama |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
BANANOVAN na sopstveni zahtev!!!
Registrovan/a dana: 06.12.2004
Mjesto: Sabac
Downloads: 688
Uploads: 14
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 42 puta u 39 Postova
![]() |
![]()
Stvarno ne znam, ali mislim da nije mnogo skup...
![]()
![]() |
#2 |
Odomaćeni član
|
![]()
Adapter kosta nekih 60EUR ali zasto ne narucis model C520 koji ti dodje sa 3 metarskim kablom(umesto L verzija sa 1,5m) na kojem imas standardni XLR,koji ide direktno u mikser??
![]() |
#3 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
u cemu je razlika izmedju L i XLR?
![]() |
#4 |
Odomaćeni član
|
![]()
nema razlike izmedju L i XLR
![]() razlika je izmedju C520 i C520L! C520 ima XLR konektor(kenon) i kabal od 3m, tako da je predvidjen za miksere koji u sebi imaju fantomsko napajanje,tj "plug & play" C520L je ustvari identican sa C520 stim sto ima kraci kabal(1,5m) i je predvidjen da radi sa daljinskim transmiterom(PT40,PT450....) zato i "mini-XLR"(TQG kao konekciju). Svakako se moze koristiti i putem eksternog napajanja(AKG B29L)
Sledeći član vam se zahvalio aleksandar72 za ovaj koristan post: | DjoleBn (18.03.2010) |
![]() |
#5 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
sad sam tek video da imam fantom napajanje na mikseti nisam ni gledao ranije na to,znaci kupim samo c520 L ili XLR i da me bog vidi ne treba mi nista uz njega sem nastavka,jel tako?
![]() |
#6 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Kupi c520, znaci on ima standardan kenon na sebi, ubodi u mix, upali fantom, i radice bez ikakvog dodatnog napajanja. Pozz
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|