|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Servis klavijatura - uradi sam Savjeti oko popravka, čišćenja, izmena dirki, mikroprekidača, napajanja i sl. |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Glas Razuma
Registrovan/a dana: 12.05.2007
Mjesto: Sarajevo,BiH
Downloads: 333
Uploads: 15
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 166 puta u 143 Postova
![]() |
![]()
Ljudi koji se bave farbanjem (autolakireri,na primjer) kada treba da tacno odrede nijansu boje,onda skinu jedan dio sa automobila a to je obicno poklopac rezervora za gorivo i odnesu u malo bolju prodavnicu boja i lakova.
Tamo opet postoje ljudi koji imaju paletu boja,i na osnovu uzorka se boja pravi i to tako sto se digitalno programira koliko koje boje treba da se doda na neku osnovnu,da bi se dobila odredjena nijansa. Posto se ovdje radi o farbanju cijele klavijature,nijansa nije bas toliko bitna da bi trebala biti 100% ista,kao i original. Druga bi stvar bila da treba samo djelimicno farbati,pa da se ne pozna razlika. Mozda ne bi bilo lose odnijeti klavijaturu u tu neku bolju prodavnicu boja i lakova,i da strucni ljudi na osnovu uzorka istu i naprave. Sumnjam da ovako napamet neko zna da odgovori tacnu oznaku nijanse za recimo KORG PA1X. Pozdrav, |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 16.01.2008
Downloads: 1962
Uploads: 32
Rekao HVALA: 21
Zahvalili mu 41 puta u 34 Postova
![]() |
![]()
Ja sam jucer farbao svoga korga, i kompletnu DX11
![]() ![]() evo slika yamahe pa kazite kako vam izgleda ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 29.03.2007
Mjesto: Beograd
Godina: 38
Downloads: 3442
Uploads: 19
Rekao HVALA: 41
Zahvalili mu 73 puta u 69 Postova
Instrumenti: Korg PA3X
Interesi: Mene me zanima, gde ima da se kupi jevtina kavurma i cvarci...
![]() |
![]()
He he full je !!!
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Vredan član društva
|
![]()
Super je ovo. Još ako ti neće spadat brzo ova farba onda je ok. Ja sam tako ofarbao moju DX21 u fluorescentno zelenu farbu. To je bio stroj. Mučio sam se 3 dana sa šmirglanjem i lakiranjem i na kraju sam je prodao za 350€
![]()
![]() |
#5 |
Belaj boy
|
![]()
Odlicno izgleda Yamaha.Super.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 23.01.2009
Downloads: 3620
Uploads: 9
Rekao HVALA: 152
Zahvalili mu 27 puta u 27 Postova
Instrumenti: Kurzweil K2661 Roland XP10 Yamaha V50
Interesi: Muzika
![]() |
![]()
Imam jedno pitanje,da ne bih otvarao novu temu,smesticu je ovde.Interesuje me,kako je Boki iz AMADEUS Band-a uradio ono na njegov triton extreme 76,sta je ono sto je izlepio celu klavijaturu,neka folija,traka ili sta vec ??Imam veliku zelju da uradim na mojoj klavijaturi,pa bih voleo ako bi neko odvojio malo vremena da mi pomogne.Hvala unapred svima.pozzz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 07.05.2010
Downloads: 27
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 23.01.2009
Downloads: 3620
Uploads: 9
Rekao HVALA: 152
Zahvalili mu 27 puta u 27 Postova
Instrumenti: Kurzweil K2661 Roland XP10 Yamaha V50
Interesi: Muzika
![]() |
![]()
Hvala kolega zujo,hteo sam i ja da postavim taj snimak ali od kad je novi izgled youtube,ne znam ni da skinem pesmu a ni da postavim ovako snimak.Jos jednom hvala puno.Izvinjavam se sto skrecem sa teme.pozzz
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
farbanje, klavijatura |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|