|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Demo snimci Pravo mesto da postavite svoj demo... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Onda sve pohvale,svaka cast
|
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Registrovan/a dana: 13.07.2008
Downloads: 5217
Uploads: 19
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 135 puta u 123 Postova
Instrumenti: Korg PA 4X 61
Interesi: muzika
![]() |
![]()
Hvala puno na pohvalama, pogotovo sto dolaze ood osobe koja poznaje materiju, to mi je dokaz da sam onda stvarno uradio nesto kvalitetno. Puno pozdrava.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Saobracajni Inspektor
|
![]()
ono sto mene licno jako buni je da je ocigledna i jako velika razlika u tehnici i kvalitetu sviranja trileri odsvirani u toj improvizaciji su potpuno drugaciji od svih ostalih snimaka sto nema nikakve veze sa portamentom... no to je samo moje misljenje...
"Kad bih imao talenta-imitirali bi me; kad bi me imitirali, usao bih u modu; kad bih usao u modu, jednog dana bih izasao iz mode; zato je najbolje da nemam talenta!" "RADI DOK JE DAN JER KAD NOC DODJE VISE NECE BITI VREMENA" Isus Hrist KLIKNI OBAVEZNO OVDE!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Satriani
Registrovan/a dana: 22.07.2008
Mjesto: Mostar, Hercegovina
Downloads: 681
Uploads: 10
Zahvalili mu 324 puta u 277 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3, Bugari Banger Exclusive, Roland Fantom G7, Yamaha V50, Hohner Atlantic IV
Interesi: Muzika, Informacijske tehnologije, Biciklizam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
on je odsvirao 100 % znam lika, snimice on video
![]()
![]() |
#5 |
Moderator
![]() |
![]()
Pa ne znam sta bi vam rekao.... jedino da napravim video i da odsviram sve u real time. Pa da postavim da vidite, mada ni to nije nikakva siguracija kad me niko od vas ni ne zna, mogao bi bilo koga da postavim mesto mene... I ne razumem kako to niste primetili pre par meseci isti sam taj snimak stavio u moje demoe, pa reko da postavim i sada. I jos mi se sad namece jedna stvar, jel to znaci da su ovi ostali snimci nekvalitetni kad jedino ovaj odskace? Anywav, ako treba video, recite pa cu da snimim i da postavim.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Saobracajni Inspektor
|
![]()
ma nije frka ja rekoh samo sta me buni sve je ok opusteno ODLIČAN SI samo guraj.....
"Kad bih imao talenta-imitirali bi me; kad bi me imitirali, usao bih u modu; kad bih usao u modu, jednog dana bih izasao iz mode; zato je najbolje da nemam talenta!" "RADI DOK JE DAN JER KAD NOC DODJE VISE NECE BITI VREMENA" Isus Hrist KLIKNI OBAVEZNO OVDE!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Moderator
![]() |
![]()
O pa hvala onda jos jednom, stvarno mi prijaju komplimenti od vas ljudi jel znam koliko znate i koliko ste upuceni u muziku. mene je inace jedno vreme ucio jedan opasan muzicar Aleksandar Bane Cupic, iz Macve, i sve opasnije cake koje znam me je on naucio. Postavicu uskoro koji snimak gde sviram na suvo samo solo i bass (desna i leva ruka) pa poslusajte. Pozdrav i hvala jos jednom za lepe reci.
Promijenjeno od yamahapassion (14.03.2010 u 02:39 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 03.01.2009
Downloads: 561
Uploads: 21
Rekao HVALA: 170
Zahvalili mu 244 puta u 239 Postova
Instrumenti: Harmonika +Korg Pa 600
Interesi: Musika
![]() |
![]()
Meni se ovo sve jako svidja kako sviras.Bravo i samo tjeraj tako dalje
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Moderator
![]() |
![]()
Hvala kolega Zeljko, drago mi je da ti se svidja.
Dodato: Evo ovo sto sam od pre obecao, odsvirao sam jedan deo kola Sinise tufegdzica, samo solo i bass, a bubanj sam tek malo pustio u zaledjini da mi drzi ritam. Nije nesto extra odsvirano, ima brljanja u trilerima, ali reko da vidite, posto retko ko stavlja snimke sa razdvojenom desnom i levom rukom pa da probijem malo led. Sve odsvirano u realnom vremenu, bez efekata, nista ubrzavano i dosnimavano, sto bi rekli "na prvu" Promijenjeno od Sejox (18.03.2010 u 13:47 sati) Razlog: Postavljen player. |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|