|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Akordi i partiture Akordi pesama i partiture sa notama |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
White Noise
Registrovan/a dana: 20.08.2009
Mjesto: Skopje, Makedonija
Godina: 34
Downloads: 1324
Uploads: 32
Rekao HVALA: 15
Zahvalili mu 368 puta u 331 Postova
Instrumenti: Yamaha Montage M7, MODX8, P115, Mainstage, NI Komplete, Korg PA500, Casio itd...
![]() |
![]()
Evo ja sam je skinuo onako, ko kad me neko pita jel znam pesmu da ne odgovorim NE jel mi je jako glupo kad kazem da ne znam neku pesmu, rusi mi reputaciju
![]() Ne sviram slozenu harmoniju na nju jer i onako to je tesko odpevati u zivo, mora vokalist koj ima takav efekt kao u pesmu. Em Ja vise nikada necu da spavam Em-------------------------------------- jer kada spavam, ja gluposti sanjam ---------------D-------- i krvna slika mi je losija ------------C----------- i zato zivela insomnia Druga strofa je ista kao prva Am------------ I lice je sveze Am------------ i stari se teze C--------------------------D- sedam noci kad se poveze C----------------D--------Em---------- Hajde, zovi me nocas u tri, insomnia C-------D-----------Em--------- ja vise ne spavam ni iz hobija C--------D-------Em------------- zovi me nocas u pet, insomnia C------D------Em- insomnia, i ti, i ja Al opet kazem potpuno nepotrebna pesma! Ovo se cak i ne uklapa u repertoar, ide mi kao vanzemaljska muzika! |
![]() |
![]() |
#2 |
Nishki
|
![]()
Ma dobra je pesma!Sto se harmonije tice,to je uglavnom to.Vec je napisano!
|
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|