|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Kabliranje Šeme, modeli, sistemi spajanja |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Nishki
|
![]()
Znam.....Jedan mi isto pricao to isto....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
|
![]()
Valjda se cak i ne moze ukopcati tek onako,nego bas odredjeni dzek ide u instrument a drugi u mikser.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Nishki
|
![]()
Da,da.....tako sam i ja cuo!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
AJ LAV KORG
Registrovan/a dana: 09.12.2009
Mjesto: Srbija
Godina: 42
Downloads: 940
Uploads: 3
Rekao HVALA: 289
Zahvalili mu 179 puta u 165 Postova
Instrumenti: korg pa3x
![]() |
![]()
gde to ima da se kupi u srbiji?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 14.08.2007
Mjesto: Babušnica
Godina: 42
Downloads: 2733
Uploads: 14
Rekao HVALA: 21
Zahvalili mu 12 puta u 12 Postova
Instrumenti: Svašta nešto...
![]() |
![]()
Zna li neko ovo da pojasni, naravno bes zajebavanja. Sto se tice hi-fi kablova postoji ogromna razlika koja se primecuje u zvuku pa je mozda i ovo istinito.
Promijenjeno od daliborkorg (05.03.2010 u 03:43 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Švaler Veteran
Registrovan/a dana: 23.07.2007
Mjesto: u blizini
Godina: 57
Downloads: 614
Uploads: 26
Rekao HVALA: 21
Zahvalili mu 77 puta u 71 Postova
Instrumenti: Korg PA 500, Korg TR-61
Interesi: muzika, rad na PC
![]() |
![]()
beskonačni ton - savršena tišina
Klotz ais TITANIUM Nova vrsta instrumentalnog kabela potpuno slobodnog od microfonije. Patentirani dizajn kabela drastično poboljšava zvuk. Patent zaštićen u Europi i SAD-a. Do sada, pitanje da li je to zaista moguće radikalno poboljšati instrumentalni kabel je bilo uglavnom pitanje teorije.Naravno, postupna poboljšanja su uvedena kao i ogromni napori i ambicije u vezi togA Njemački proizvođač kabela Klotz , sa sjedištem u Vaterstetten, München, najavljuje pokretanje nove tehnologije izrade TITANIUM instrumentalnih kabela. Novi TITANIUM novi kabel garantira oboje: vrhunsku kvalitetu zvuka PLUS minimalnu mikrofoniju Klotz je zaista uspio u kvadriranje kruga sa svojim revolucionarnim dizajnom novih kabela. TITANIUM ne samo da pruža izvanrednu kvalitetu signala i tona, to je isto tako izrađen da , buke pokreta, statičke smetnje su svedeni na zanemarive razine. Ova zvučna i mehanička svojstva kabela, plus Neutrik konektori (opcionalno sa "Silent Plug" ™), u kombinaciji daju izuzetne karakteristike koje su sam vrh trenutne tehnologije u proizvodnji kabela za instrumente. Usput, kabel je proizveden u Njemačkoj, a svaki je podvrgnut nizu testova prije nego što se pusti u prodaju. Klotz je tako uvjeren u kvalitete TITANIUM kablova da je to čak i izdao doživotnu garanciju garancije. Maksimalni signal transparentnost Ultra-low kompresije signala Izvanrednu kvalitetu zvuka Series: TITANUM TITANUM Cable: TITANIUM guitar cable, capacitance 75 pF/m TITANIJA gitara kabel, kapaciteta 75 pF / m Zaštita: dvostruko oklopljen kabel, ultra-fina bakrena spirala štit <95%, sloj za razdvajanje signala kompresije i vodljive plastike Connectors: Neutrik Jack utikač 2p., 6,35 mm, ravni ili kutni, standard ili tihi tip / Neutrik Kontakti: zlato |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 15.03.2007
Downloads: 1023
Uploads: 1
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 105 puta u 92 Postova
![]() |
![]()
Pogledao sam ovo na Klotz sajtu, ima logike. Mada, mislim da, kad je live u pitanju, barem nas live, ne treba preterivati. Ta razlika se u live nece primetiti. Doduse, ja koristim Klotz kablove za zvucnike (koaksijalne) i mogu vam reci da primecujem razliku, cak sam testirao (stavio jednu kutiju sa nekim obicnim kablom i jednu sa Klotz) i primetio da ova sa Klotz kablom ima definisaniji zvuk, narocito niske frekvencije, nema "bumbanja" kao kod kutije povezane obicnim kablom. Kutija radi "tachnije", preciznije...Klotz je chudo, koristim i njihove mikrofonske kablove, imam ih sigurno 10 godina.
![]() A ovaj Titanijum je preskup, kako planiram da predjem na aktivne kutije i koristim mali mixer, kablovi kojim spajam klavijaturu i mixer ce mi biti duzine oko 30cm, pa da ga j....m, dal cu imati gubitka sa obicnim Klotzom... ![]() ![]() Mislim da je za nas bacanje para a onaj koji koristi KV2 ili Nexo, on mora kupiti te kablove, kod njega sve mora biti najbolje. Za PowerMate i tu varijantu, ne treba dati te pare za kablove, nema potrebe. Pozzz
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|