|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Demo snimci Pravo mesto da postavite svoj demo... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Banovan!
|
![]() Dodato: evo snimcica kad sam imao zdrav glas mada sam trebao jos mikrofon pojacati zivjeli Dodato: evo nesto kad sam imao i 3 prije 2 god Promijenjeno od denko (01.03.2010 u 21:03 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 03.01.2009
Downloads: 561
Uploads: 21
Rekao HVALA: 170
Zahvalili mu 244 puta u 239 Postova
Instrumenti: Harmonika +Korg Pa 600
Interesi: Musika
![]() |
![]()
ima nesto sto mi se svidja moram ponovo da kazem a to je boja glasa..po glasu bih rekao da si veoma mlad ako se ne varam i mogu da ti kazem da ako tako nastavis da moze od tebe da postane veoma dobar pjevac.
Znaci da malo vise radis na pravilnom izgovaranju tih trilera gdje to treba a bez pretjerivanja tamo gdje nisu potrebni da ravnomjerno pjevas. Eto toliko od mene ovo samo hocu sve da ti dobronamjerno kazem a najvjerovatnije ce se jos neko iskusniji da javi i da ti da par savjeta. Poooz i samo tako nastavi |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 21.05.2008
Mjesto: Tuzla
Godina: 38
Downloads: 5444
Uploads: 3
Rekao HVALA: 8
Zahvalili mu 38 puta u 32 Postova
Instrumenti: Korg Pa5x
![]() |
![]()
Druze, dobro je to. Ako imas vremena pokusaj snimiti od Hasan Dudica - Sad je kasno za...
Mislim da bi ti godila ta pjesma. Imas takvu boju glasa da vise pase uz te stare pjesme. Legenda si ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banovan!
|
![]()
Da u pravu si stare vise volim nekako su osjecajnije a i ja sam jako emotivna osoba zivjele kolege hvala svima sto mi dajete podrsku
Dodato: evo jos jednog snimka kad mi grlo nije bilo ok sad ga nadjoh Promijenjeno od denko (02.03.2010 u 02:12 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Cepaj onda samo te emotivne!!!
|
![]() |
![]() |
#6 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 20.07.2007
Downloads: 765
Uploads: 36
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 18 puta u 18 Postova
![]() |
![]()
Dobro. Ovaj prvi snimak si odsvirao pa snimao pjevanje ili? Možda malo odskačeš od muzike, moje mišljenje. Mogu ti reći da ti je i 3 fantastično radio!
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|