|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
|
![]()
Treba kontaktirati KORG putem e-maila i provjeriti jel se moze registracija poslati postom i ako moze da li vrijedi produzetak garancije isto kao i za USA online registracije...
Ja zivim u Americi tako da se meni automatski prikaze ono sto sam napisao u vezi produzetka garancije, a posto cekam naruceni Pa500 naravno da cu iskoristiti opciju da dobijem dodatnu godinu garancije. Promijenjeno od BorisZX6R (23.02.2010 u 02:10 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Veliki prijatelj foruma
Registrovan/a dana: 05.03.2009
Mjesto: BEC, Kucevo
Godina: 52
Downloads: 230
Uploads: 24
Rekao HVALA: 39
Zahvalili mu 60 puta u 56 Postova
Instrumenti: S910, MU50, W7, JV1010
Interesi: muzika, pc-igrice
![]() |
![]()
momci, ako sam ja tacno razumeo kolegu nedima (basaristudio) i kolegu korgminator - onda je stvar u tome da taj program kojeg vi toliko ocekivate, ne dolazi od KORGA nego od slobodnih i dobrih programera koji ne rade za KORG ... uslov je naravno da kompanija KORG njima daje pravo da programiraju te editore. verovatno tu isto treba KORG da otkrije neke svoje tajne da bi programeri realizirali te editore ... marketing?!
naravno je moguce da se i ja varam ![]() pozdrav
![]() |
#3 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 15.01.2007
Mjesto: VUČKOVCI
Downloads: 2016
Uploads: 4
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 4 puta u 4 Postova
Instrumenti: PA800 I TRITON TR
![]() |
![]()
program je vec napravljen prodaje se 25eura tako sam procitao na jednoj stranici i pogledao slike programa
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
korga, korisnike, sve |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|