|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 29.07.2009
Mjesto: C:Program files
Downloads: 671
Uploads: 0
Rekao HVALA: 30
Zahvalili mu 11 puta u 10 Postova
Instrumenti: Korg Pa500
Interesi: Muzika...
![]() |
![]()
Jeste da sam Delija al' evo jedan dobar:
Kako cemo se spasiti od smaka sveta 2012 godine??? Postavice Dule zonu.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 03.05.2009
Downloads: 0
Rekao HVALA: 2
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
Mene moja zena naucila da radim po kuci. I tako stojim ja u kupatilu i hocu da operem svoju majicu u ves-masini. Gledam onu masinu i posle par sekundi razmisljanja pitam zenu za pomoc:"Koji program na masini da ukljucim?" Ona meni dobaci:"Zavisi! Sta pise na majici?" "Manchester United", odgovorim joj. Ubrzo smo se razveli...
![]() Pubertet je kada zenski glas mutira iz “ne” u “da”..... ![]()
![]() |
#3 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 29.09.2008
Mjesto: Svajcarska
Downloads: 496
Uploads: 30
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 18 puta u 18 Postova
Instrumenti: Harmonika,klavijature
Interesi: Crtanje,filmovi
![]() |
![]()
Prodaje Ciga sa ženom raznu robu na štandu.Kad odjednom dolazi frajer na motoru, pa kao nešto malo gleda, a onda zgrabi jednu kožnu jaknu, gas do daske i pobegne. Viče Ciga ženi: "Ženo, eto ode jedna kožna jakna!" "Stvarno", pita žena, "a po kojoj ceni?" "Po kojoj ceni? Pa po nabavnoj."
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Godfather
|
![]()
Za one iz Srbije i one koji znaju deshavanja:
Kako ce izgledati nasa pesma za Evroviziju: Cile-mile joj, joooj, joooooooooj iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ( ovo bi trebale da pevaju pevacice iz Bugarske) Drli-drli dam dam Drli-gugu dam dam Rke-krke dam dam Sad cu da ti dam dam ( pevac koga je Goran izabrao) DAJ DAJ ( bugarke) DAM DAM (pevac) DAJ DAJ DAM DAM Gili-gili dam dam Cile-mile dam dam Opa-cupa dam dam 1, 2, 3 iiiiiiii...... UDRIIIIIIIIIIIIIIII ( Ovo mora Brega... a ko drugi?) DAM DAM DAJ DAJ DAM DAM DAJ DAJ DAM DAM DAJ DAJ JOOOJ JOOOOOOJ JOOOOOOOOOOOOOOJ ( bugarke) Nema trte, nema mrte, nema vise trte mrte iiiiiiiiiiiiiiiiiiii ( isto bugarke) DAM DAM DAJ DAJ Ide maca oko tebe, pazi da te ne ogrebe iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii DING-DONG DAM DAM PING- PONG DAJ DAJ BUM-TRAS DAM DAM PLJAS-PLJAS DAJ DAJ NIJE DING, NIJE DONG ON JE PRAVI KING-KONG ( trenutak kada, na bini svi dizu ruke u vazduh , nasmejani i zadihani, gledaju publiku koja u delirijumu mase zastavicama)
![]() |
#5 |
BANANOVAN na sopstveni zahtev!!!
Registrovan/a dana: 06.12.2004
Mjesto: Sabac
Downloads: 688
Uploads: 14
Zahvalili mu 42 puta u 39 Postova
![]() |
![]()
Bolji je onaj moj vic o Milici...
![]() |
#6 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 03.05.2009
Downloads: 0
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
Vozio Mujo sleper kroz Sloveniju.Zaustavi ga pandur i kaze mu da izadje iz kamiona.Ovaj izadje.Gospodine neradi vam levi migavac.Mujo sve nesto se obrce nervozno.Gospodine migavac!Mujo se nesto unezverio jos vise.Ali gospodine MIGAVAC!!!Ma ***o te migavac gledam de mi je PRIKOLICA!!!
![]() |
#7 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Prijemni iz matematike 2020 godine u Zemunu
1) Мали Аца има четири грама кокаина. Ако 1/8 прода Зеки за 5 евра а 1/4 Гоксију за 10 евра, колика је улична вредност онога што му остаје? 2) Бели добија 2000 евра за украдени BMW, 1000 за украдени Голф 5 и још 2500 за Ауди А8. Ако украде један BMW и 2 Голфа 5, колико Аудија треба да мазне да би имао укупно 9000 евра? 3) Киза је добио 6 година за убиство, а од наручиоца је добио 10 000 евра. Ако његова жена троши 100 евра dnevno, колико пара ће му остати кад се изађе из ћузе? Додатно питање: Колико времена ће још морати да лежи ако убије кучку која му је потрошила паре? 4) Шоми је украо Ганетов Кавасаки. Док Шоми бежи брзином од 100 км на сат, Гане вади утоку. Ако му треба 7 секунди да извади утоку, репетира је и испали, колико далеко може да стигне Шоне док га овај не обори? 5) Ако је укупан просек оцена из хемије у једном одељењу 2,00, и ако Ђоле звекне наставници 3 шамара, за колико ће cе повећати просек оцена на следећем часу? |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
smesno, vicevi, zajebancija |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|