|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Yamaha Za one čiji su kućni ljubimci Yamaha-e... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Moderator
Registrovan/a dana: 13.07.2008
Downloads: 5217
Uploads: 19
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 135 puta u 123 Postova
Instrumenti: Korg PA 4X 61
Interesi: muzika
![]() |
![]()
Stvar je u tome sto kada ja udjem u midi postavku i nadjem tu stranicu sa local control, ono mi ponudi samo da iskljucim komplet ritam, ne nudi mi stavku po stavku da uradim kako ja zelim, a nisam nasao jos nikakav podmeni gde bi mogao gasiti sta meni odgovara. Ako neko ima jos neku ideju gde i kako to uraditi neka napise. Pozz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 25.10.2005
Mjesto: USA
Godina: 54
Downloads: 930
Uploads: 15
Rekao HVALA: 162
Zahvalili mu 115 puta u 109 Postova
Instrumenti: Yamaha psr A-5000
![]() |
![]()
Kolega,koliko je meni poznato na Yamahi NE treba da se iskljuci bubanj nego bi trebao da se smanji!
Nekad davno sam vukao bubnjeve sa Tritona ,pa sam malo i zaboravio ali takodje ako se nevaram u MIDI set-up bi trebalo za kanale 9 i 10 da se stavi "program change off" ili nesto slicno u toj sekciji ,,a obavezno da se smanje drum trake na kanalima u style-u! Nadam se da ce ovo pomoci. Pozdrav! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Moderator
Registrovan/a dana: 13.07.2008
Downloads: 5217
Uploads: 19
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 135 puta u 123 Postova
Instrumenti: Korg PA 4X 61
Interesi: muzika
![]() |
![]()
@Tyros2: Kolega svaka cast. Dovoljno si mi rekao da sam mogao sam pronaci. Evo sad da napisem ako i druge bude mucio taj problem, treba se otici: Function -> MIDI -> edit -> transmit -> i na kanalima 9 i 10 pogasiti control change. tada se bubanj vuce bez problema, samo mora bubanj na ritmu da se pogasi i da se tako sacuva ako hocete uvek iz nekog drugog izvora da vucete bubanj. Hvala jos jednom.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|