|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Švaler Veteran
Registrovan/a dana: 23.07.2007
Mjesto: u blizini
Godina: 57
Downloads: 614
Uploads: 26
Rekao HVALA: 21
Zahvalili mu 77 puta u 71 Postova
Instrumenti: Korg PA 500, Korg TR-61
Interesi: muzika, rad na PC
![]() |
![]()
@ KORGX5D,
zamolio bih Vas, da budete malo kulturniji, i ničiju opremu ne nazivate SMEĆEM!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 10.05.2008
Downloads: 94
Uploads: 0
Rekao HVALA: 5
Zahvaljeno 2 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
taj sony floppy disc adaptor je u hr nemoguce za nabaviti....
a meni se cini super rijesenje, naravno ako funkcionira obzirom da sam po nekim forumima pronasao ljudi su to koristili za citanje slika iz fotoaparata u komp, ali isto tako pise da uz njega ide i neki software da ga komp prepozna, a kako doboga u pa50 ucitat taj software??? ili bi ga prepoznao svejedno?? danas sam dobio mail iz sony.hr da je to stara tehnologija koja se vise ne proizvodi i da se tesko gdje moze naci.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 26.10.2008
Mjesto: vojvodina
Downloads: 494
Uploads: 10
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 26 puta u 25 Postova
Instrumenti: nekoliko vrsta instrumenata
Interesi: muzika
![]() |
![]()
Ma ima ga na ebay,ali prodavci su tj ima ih u americi i australiji.Što se tiče to sa sofwerom ,nejverovatnije bi se moglo ići na formatiranje običnog FDD na sajzeru ali pre nego što krene formatirati-promeniti mu taj adapter sa karticom da ustvari formatira karticu i onda najverovatnije nebi trebalo biti problema.Čini mi se da je to već neko opisao na forumu.Pitanje je gde naći te reduktore u europi ili još bolje kod nas (mislim ex-YU).Jedan kolega je napisao da ima u Bijeljini ali nam (mi) nije dao podatke o toj prodavnici (makar na PP.Ja sam stavio u ˝kupujem˝ ali izgleda da nema.Ako neko svarno zna gde se još uvek mogu kupiti ti reduktori mnogima bi pomogao.Ili je najbolje da promenimo klavijature.POZDRAV.
![]() |
#4 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 11.03.2006
Mjesto: Njemacka i naravno Bosna u srcu
Downloads: 1699
Zahvalili mu 105 puta u 22 Postova
Instrumenti: Korgovi razni, gitare, saz...
Interesi: Razne sfere kroz koje covjek ucenjem postize napredak
![]() |
![]()
I sam posjedujem i sviram Korgove i moram priznati da zasluzuju visoku ocjenu, ali sam eto nekako eksplodirao i previse grubo se izrazio u svom ranijem postu.
Razlog sto sam planuo jeste taj sto u svaki kupljeni korg, nakon kratkog vremena moras nesto da dogradjujes. Meni to licno nije problem i nekima, ali vecini jeste. Ako mogu da to uporedim nekim primjerom: kupis auto i imas dobar i prostran gepek (kofer ili kako vec ko hoce), ali na njemu nije ugradjena kvaka (steka ili slicno), pa ga tako ne mozes napuniti i koristiti njegovu namjenu, a postoje rupe gdje se ta kvaka treba stavit. Kod pa50 je tako sa HD, kod pa60 je tako sa flesh kartom i USB, kod pa80 je je tako sa USB i tako dalje da ne nabrajam druge stvari, ali ovo su neke osnovne, ali kod svih na ovim mjestima postoje vec (nazovimo "rupe" kao u primjeru) gdje se to moze dogradit. Pa zasto onda to vec nisu i ugradili i stavili realnu cijenu i gotovo. Eto zato sam bio malo planuo. Lijepi pozdravi! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 06.10.2007
Mjesto: Balkan bre
Downloads: 445
Uploads: 12
Rekao HVALA: 31
Zahvalili mu 22 puta u 21 Postova
Instrumenti: PA1X 96mb + usb
![]() |
![]()
a bre ljudi na ebay ako ste u jEvropi, samo u pretragu kucajte usb floppy emulator i izbacuje koliko hoces... nesmem link da vam stavim, vec sam dobio opomenu zbog toga...
p.s. ipak preporucujem svima da sacekate dok ga ne probam kad mi stigne da vidimo hoce li uopshte da radi.... mada bi trebalo aj je*es ga, kineska tehnika je cudo... a nije mala para da se ne zaletite, cim probam dal radi kacim slike i javljam vam.
![]() Promijenjeno od x3meSRB (05.02.2011 u 01:24 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 05.03.2013
Mjesto: Kruševac
Downloads: 26
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Instrumenti: Korg PA50
Interesi: Programiranje
![]() |
![]()
Nema od tebe nikakvih novosti u vezi emulatora, a tema je i dalje otvorena. Da li u PA50 može da se ugradi SD čitač. Ukoliko neko ima informacije neka piše.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 26.10.2008
Mjesto: vojvodina
Downloads: 494
Uploads: 10
Zahvalili mu 26 puta u 25 Postova
Instrumenti: nekoliko vrsta instrumenata
Interesi: muzika
![]() |
![]()
Vidim da si tek registrovan na forumu i verovatno nabijaš postove,ali prati malo datume predhodnih postova.O temi se diskutovalo pre dve godine i ranije
![]() ![]()
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|