Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Klavijature > Aranžeri > Korg

Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas!

Odgovor

Alati tema Display Modes
Star 10.02.2010, 20:54   #1
najradio
Početnik forumacije!

najradio's Avatar

Registrovan/a dana: 11.05.2008
Mjesto: Ovde
Downloads: 290
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
Instrumenti: PA 800
Interesi: Zenske
najradio befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Pa eto upravo je to izgleda resenje: Na pocetku pesme zakljucati vokalist! To je jedan klik, pa je malo manje i lakse...salim se, ja imam isti problem, i nasao sam kompromis u tome da na pocetku svirke ukljucim CHORD i to je to...hebiga, ne uklapa se svugde kako bih ja zeleo, ali kad legne, da se najezis...mada iskreno, voleo bih da nam neko otkrije pravo resenje!?
najradio je offline   Reply With Quote
Star 11.02.2010, 01:43   #2
st_n
Početnik forumacije!

Registrovan/a dana: 16.01.2007
Mjesto: Mladenovac
Downloads: 408
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
st_n befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Mozda je potrebno vise vremena za pakovanje ali je moguce,pokusaj ovako:
Kada izaberes neki style podesis sts1 naravno i vokalist snimis sts1 isto to uradis sa ostala 3 sts-a sacuvas style.U songbook-u ides na edit1 i bitno je da cekiras dole(nemogu da se setim kako tacno pise posto nemam sint ispred sebe) nesto kao write all sts nisam siguran ali videces kad udjes u edit1.Jedina je mana sto taj style ostaje sa tom postavkom sts-a ali mozes da menjas opet sva 4 sts-a i da snimis style na istom mestu i kad pozoves iz songbook-a poziva onu postavku koju si snimio u songbook-u.Ja tako koristim za performance popakujem za svaku pesmu u sts1,2,3,4 i funkcionise.Ti mozes sva 4 sts-a da podesis nezavisno od performance i da snimis.
st_n je offline   Reply With Quote
Odgovor

Favoriti

Alati tema
Display Modes

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 02:08

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije