|  | 
| 
 | ||||||
| Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane | 
| Yamaha Za one čiji su kućni ljubimci Yamaha-e... | 
|  | 
|  | Alati tema | Display Modes | 
|  | 
|  09.02.2010, 19:58 | #1 | 
| Ovaj baš voli da kuca |   

I ja sam pokušavao da nađem taj post u kom je objašnjeno kako se ubacuju custom voice u ritam, ako neko ima link ili da ukratko ponovo objasni kako to uraditi, bio bih veoma zahvalan   U SW možeš da koristiš i Tyros za konvertovanje, radiće ritmovi ali meni XT dosta brlja pri konvertovanju, SW2000 universal mnogo bolje to odradi. | 
|   |   | 
|  09.02.2010, 20:22 | #2 | 
| Početnik forumacije! Registrovan/a dana: 23.07.2007 
				 Downloads: 351 Uploads: 1 Rekao HVALA: 0 

Zahvalili mu 3 puta u 2 Postova

|   

Transponovati gitaru mozes npr. i na slijedeci nacin -Izaberes track koji hoces da editiras(u tvom slucaju gitara), -u style creatoru ides sa tab tasterom na opciju "parameter", -tu onda pronadjes opciju "note limit" i spustis "highlimit" za onoliko oktava koliko ti je potrebno. Sad se ti tonovi gitare automatski transponuju u to polje izmedju najnize i najvise nastimane note. Pozdrav, Boban | 
|   |   | 
|  10.02.2010, 16:04 | #3 | 
| Moderator Registrovan/a dana: 13.07.2008 
				 Downloads: 5261 Uploads: 19 Rekao HVALA: 25 

Zahvalili mu 135 puta u 123 Postova

Instrumenti: Korg PA 4X 61 Interesi: muzika  |   

O, hvala momci. Ja mislio nece mi vise niko odgovoriti pa nisam ni gledao temu... Odoh odma da probam to da odradim    | 
|   |   | 
|  | 
| Favoriti | 
| Alati tema | |
| Display Modes | |
| 
 | 
 |