|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
IT Sektor Sve o digitalnim tehnologijama koje ne mogaju biti usko vezane za muziku |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Godfather
|
![]()
Kao shto je vec recheno, najverovatnije je problem u USB 2.0/1.x.
Tj uredjaj sa 2.0 na 1.1 ili 1.0 port. Neshto mislim da ne vredi dalje raspravljati. Ono shto je josh moguce, ali malo verovatno, je da usb port na drugom kompu ne izbacuje dovoljno napajanje da potera hard kako treba...
![]() |
#2 |
Odomaćeni član
|
![]()
Hvala grandia ali ja nemam vistu,nego Xp i ne razumijem njemacki nista!
Vaxter- neznam, da usb nije uredu nebi mi nista radilo onda,stagod drugo da ustekam u usb,sve radi bez greske ali ovaj hard nece, laptop mi je star sto godina i na njemu radi a isti windowsi su kao i na PC-u,nije mi jasno! ![]() ![]()
![]() |
#3 |
Godfather
|
![]()
Nije u pitanju ispravnost porta, vec njegova verzija.
![]() |
#4 |
Satriani
Registrovan/a dana: 22.07.2008
Mjesto: Mostar, Hercegovina
Downloads: 681
Uploads: 10
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 324 puta u 277 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3, Bugari Banger Exclusive, Roland Fantom G7, Yamaha V50, Hohner Atlantic IV
Interesi: Muzika, Informacijske tehnologije, Biciklizam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
bas kad smo kod toga, kad ubacim usb stick pise mi HI speed usb has been plugged i sto godina mu treba da prebaci nesto, a prije nego sto mi je bio formatiran disk radio je normalno i nigdje ne mogu da nadjem drivere za hi speed usb, zna li neko gdje mogu?
![]() |
#5 |
Odomaćeni član
|
![]()
Al sve je isto kao i na laptopu,n njemu radi a ovdje nece!
![]() |
#6 |
Veteran
|
![]()
ja sam skužio šemu sa CHIPSET driverima...imam Intelovu ploču i kad sam kupovao komp dobio samv driver za CHIPSET verziju 5.0.146 i znala me je zezat poruka ako uštekam npr. usb stick u 2.0 port da če mi radit brže,ali problem je bio što sam ja i uštekao u 2.0 ali radio je kao 1.1...pa sam nadogradio novi driver za Chipset ver. 7 i radilo mi je puno brže i naravno nisam imao puno problema oko tih poruka za USB uštekavanje
![]() ![]() Tako da probaj se i ti malo poigrat oko Chipset drivera....možda je i to problem.
![]() |
#7 |
Godfather
|
![]()
Dakle, siguran si da je USB2.0 i da su instalirani 2.0 driveri?
![]() |
#8 |
Banovan!
|
![]()
Ovako ces da uradis:
Zakaci taj disk na Usb,Nakon sto cujes Beep(signal da je zakacen) Idi Start Meni pa zatim: Control Panel/Administrative Tools/Computer Managment/Disk Managment Zatim mi reci sta vidis? Tu bi trebalo da vidis sve particije/logicke diskove ukljucujuci i usb removable storage... Ako ga nema tu pogledaj sta ti kaze ikonica do zvucnika tj "safe remove hardware"klikni na nju vidi da li ga nije slucajno windows blokirao. Javi desavanja pa cemo videti sta dalje. Pozdrav. ____________________________________ ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|