|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Sport U zdravom telu zdrav duh, uh... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 18.12.2007
Downloads: 57
Uploads: 0
Rekao HVALA: 19
Zahvalili mu 22 puta u 19 Postova
![]() |
![]()
Druže ne znam koliko si upućen u stanje u košarkaškom klubu Partizan, ali vjeruj mi da taj kolektiv bukvalno zavisi od Duleta i Danilovića!!!
Tvrdim da bih ja bio bolji sportski direktor nego što je student(Mlađan Šilobad) i da bih našao jakog generalnog sponzora i da bi se sinošnji susret igrao pred rekordnim brojem gledalaca u Areni i da mi ne bi na svakih par mjeseci prijetili zatvaranjem vrata Pionira zbog neplaćenih obaveza(grijanja) i da mi Marfin banka ne bi blokirala račun i mahala milionskim dugovima, da mi ne bi Veran Matić pozivao na bojkot sponzore i tako dalje, i tako dalje... A kao potvrdu moje teze pogledaj još jednom utakmicu protiv Barse pa ćeš vidjeti kako je zaustavljen Navaro, ili kako se na 20 sekundi prije kraja prvog poluvremena postavlja napad za mlađanog Mitrovića koji sam polaže loptu u koš ili kako se na 20-ak sekundi prije kraja produžetka pri vođstvu od 1 razlike postavlja zona gdje igrači Barselone jednostavno bivaju zatečeni te nemaju nekakvo rješenje u napadu... I na kraju da dodam i to da su zadnje dvije pobjede u Top16(za neupućene protiv Panathinaikosa i Barselona koji su možda i 2 najbolja sastava trenutno u Evropi a svakako najskuplja) ostvarena bez pomoći prvog centra i najboljeg igrača ove sezone ujedno i najboljeg strijelca!? P.S. O igračima koji su recimo zadnjih 5-6 sezona napustili osmostrukog uzastopnog prvaka države bi se tek dalo diskutovati... ![]()
Ibro nije htio para, Ibro će vazda bit' fukara,-neki odmah počeše da blate Ibrin lik, al' samo prava raja je znala u čemu je trik: Nije Ibro jarane naš fukara, Ibro ti je "defakto" umjetnik! Svaćaš??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Da me ne shvatis pogresno,NE OSPORAVAM KVALITET TRENERA,pogotovu Vujosevica koji je vec desetak godina na klupi Partizana ako se ne varam,samo kazem da ne treba preuvelicavati njegovu ulogu jer iza njega stoji tim iskusnih i ozbiljnih ljudi...ne mislim cak ni na te koje pominjes koji se slikaju za novine...
...A Vujosevic bese i selektor reprezentacije Crne Gore ako se ne varam,i...nista... ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Ovaj baš voli da kuca
![]() |
![]()
Stvarno me zanima ko je taj "tim iskusnih i ozbiljnih ljudi" koji stoji iza njega???
Divac, Đorđević, Bodiroga, Paspalj, Ivković, Dragoljub Đuričić, Gru??? Vjerovatno nisi pratio kako se sa reprezentacijom Crne Gore prošetao kroz kvalifikacije za ulazak u elitno društvo a po igrama prikazanim i po imenima mislim da su imali mjesta i na zadnjem evropskom prvenstvu...
Ibro nije htio para, Ibro će vazda bit' fukara,-neki odmah počeše da blate Ibrin lik, al' samo prava raja je znala u čemu je trik: Nije Ibro jarane naš fukara, Ibro ti je "defakto" umjetnik! Svaćaš??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Brate, da ti Dule nije neki rod?
![]() Pomenuo bih jos Zoranu Pavic koja je jedan od bitnih subjekata SD Partizan...ali ovo vec nije tema... ![]() Nek ostane na cestitkama Partizanu a o ovome cemo nastaviti kad se strasti malo smire ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Glas Razuma
Registrovan/a dana: 12.05.2007
Mjesto: Sarajevo,BiH
Downloads: 333
Uploads: 15
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 166 puta u 143 Postova
![]() |
![]()
@Rolandinjos
Zar Zorana nije vise fudbalski "orijentisana".... ![]() Mislim,bilo je nekih dueta,koliko se sjecam,ali fudbalskih. Za kosarkaske nisam cuo,ili nisam informisan. Ovo je samo mali offtopic-naravno ne mijesam se u "odnose" navijaca Zvezde i Partizana,jer je to "nerijesiv slucaj".... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
@ Burli
Ako ako,drago mi je da i vi nekad dobijete priliku da se radujete... ![]() @ Sejo Meni Zorana više nekako deluje "dezorijentisana" ako me razumeš,a Miša ko Miša...čovek voli svoj klub... ![]() Sever nije uspeo da iznedri ovakvog navijača... ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Ovaj baš voli da kuca
![]() |
![]()
Ovaj intervju za medije nije toliko propraćen ali je jedan od bolji, evo kako Miša vidi događanja na nedavno završenoj Univerzijadi u Beogradu, poseban akcenat je bacio na "kidodo"
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Satriani
Registrovan/a dana: 22.07.2008
Mjesto: Mostar, Hercegovina
Downloads: 681
Uploads: 10
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 324 puta u 277 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3, Bugari Banger Exclusive, Roland Fantom G7, Yamaha V50, Hohner Atlantic IV
Interesi: Muzika, Informacijske tehnologije, Biciklizam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
eeeee tu sam te cekao burli, ko je ono prosao dalje
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|