|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Vesti Nova oprema, vesti iz sveta, zemlje (Ne ležati na zemlji, može da bude hladno) |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Kolega @ Tomy
Moram da vas upozorim na jednu stvar...oko pisanja na stranim jezicima,ima nešto o tome u Pravilniku pa bi vas zamolio da pročitate,da se sad ne opominjemo ovde...hvala na razumevanju |
![]() |
![]() |
#2 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 10.07.2009
Mjesto: BiH
Godina: 37
Downloads: 1138
Uploads: 13
Rekao HVALA: 4
Zahvalili mu 33 puta u 32 Postova
Instrumenti: PA2Xpro,KORG TR,A.Git,el.Gitara,bass...
Interesi: Audio design,kompjuteri i elektronika
![]() |
![]()
Ja sam od Midasa koristio...wallpaper na kompu....
![]() Sve sto ima veze sa Behringerom,za mene je razocarenje.... ![]()
![]() |
#3 |
Švaler Veteran
Registrovan/a dana: 23.07.2007
Mjesto: u blizini
Godina: 57
Downloads: 614
Uploads: 26
Rekao HVALA: 21
Zahvalili mu 77 puta u 71 Postova
Instrumenti: Korg PA 500, Korg TR-61
Interesi: muzika, rad na PC
![]() |
![]()
Nemojte tako gospodo moja
![]() Ja baš razgovarao sa jednim trgovcem, u trgovini, u kojoj sam kupio skoro svu opremu, i gdje stvarno su momci ljubazni, i spremni ti sve objasnit i pokazat. Naime, ja sam se spremao kupiti Behringer EuroPower PMP 3000 i momak mi je rekao mi je ovako: Kad je Behringer počeo sa proizvodnjom te muzičke opreme, to je bilo katastrofa od nekvalitete.Ali, prerasli su u jedan visoki srednji brend. Ovih miksera, prodano je na desetke, u tri godine, što manjih, što većih modela, a od te količine......DVA su se vratila na servis, i to ..jedan je pao sa stalka, a drugoga je maznuo malo veći napon.... Ali ljudi još uvjek imaju antipatiju prema Behringeru, upravo radi one početne proizvodnje i škarta. A i mi smo ljudi, Balkanci takvi.... Onaj tko je počeo svirat na Dynacord, ne vidi ništa više osim Dynacorda, EV kutija, ili Shure mikrofona. A ima još daleko, daleko dobrih i kutija, i miksera, i mikrofona, osim spomenutih. A Midas oprema.......skupo ko dragi kamen....al dal je stvarno toliko baš i kvalitetnije.......to je pitanje.. Promijenjeno od svirko (04.02.2010 u 08:32 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Veteran
|
![]()
@DEJAN87
I ja imam Behringera-a i potpuno mi odgovara, ako ti imaš para kumpi mi bolji, ja se neću naljutit!!!!! ![]()
![]() |
#5 | |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 10.07.2009
Mjesto: BiH
Godina: 37
Downloads: 1138
Uploads: 13
Rekao HVALA: 4
Zahvalili mu 33 puta u 32 Postova
Instrumenti: PA2Xpro,KORG TR,A.Git,el.Gitara,bass...
Interesi: Audio design,kompjuteri i elektronika
![]() |
![]() Citat:
![]()
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|