|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Godfather
|
![]()
Ti ne znash koliko pichaka moze da se navata na HTC?
Ali bazi, samo HTC sa win mobile. Nikako sa Androidom... Morash da ga imash da bi shvatio. Nema druge... Jbg, nismo svi te srece... Neki ovde jesu, a mi ostali, sica, mozemo samo da im se divimo...
![]() |
#2 |
White Noise
Registrovan/a dana: 20.08.2009
Mjesto: Skopje, Makedonija
Godina: 34
Downloads: 1324
Uploads: 32
Rekao HVALA: 15
Zahvalili mu 368 puta u 331 Postova
Instrumenti: Yamaha Montage M7, MODX8, P115, Mainstage, NI Komplete, Korg PA500, Casio itd...
![]() |
![]()
Hehe a ti prvo kad udzes u nekom lokalu vadis telefon iz dzepa i kazes: "ljudi vidite ja imam HTC" i ribe odma dolaze. Luda stvar!
Al mislim da je BMW bolji magnet od HTC |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Godfather
|
![]()
Ja ne...
Nemam htc-a... Na zalost, moram po starinjski da 'fatam ribu. Na lepotu i sharm... ![]() Ali, veruj mi, provereno je bolji magnet i od BMWa i Mechke Bozane zajedno! Ne postoji dzabe ona:"ko nema obilan, ima mobilan!". ![]()
![]() |
#4 | |
Veliki prijatelj foruma
Registrovan/a dana: 05.03.2009
Mjesto: BEC, Kucevo
Godina: 52
Downloads: 230
Uploads: 24
Rekao HVALA: 39
Zahvalili mu 60 puta u 56 Postova
Instrumenti: S910, MU50, W7, JV1010
Interesi: muzika, pc-igrice
![]() |
![]() Citat:
za to sam vec vise puta cuo, ovi okolina pozarevca su opasni kad traze muziku, a zamislite tek situaciju kad su pijani ... auuuu, tesko tom muzikantu koji razocara pozarevcance ... ![]() i meni se to ne svidja al takvi su oni ... vecina ... ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Ma dajte ljudi kakav HTC i kakvi bakrači...Da vidite kakva ja čuda pravim sa DNC...Huuuuh...Ženskima nešto curi po nogama kad me slušaju kad koristim DNC...kraj...hahaha...
![]()
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Alix,ti si od danas definitivno moj Idol!!!
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Ti si moj već odavno samo sam se plašio da ti to priznam...A sad već znaš...Long Live the king of Roland!
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Drugar foruma
|
![]()
Rade Kosmajac - kratko i jasno
![]()
![]() |
#9 | |
Početnik forumacije!
|
![]() Citat:
vaxter ja na HTC zenske mogu samo da nahvatam preko bluetooth,uslov je da ga imaju ukljucen ![]() ali definitivno slazem se sa tobom !Milan! i new tehnologies HTC
Uzdaj se use, use i u openSuse!!! Promijenjeno od roki (30.01.2010 u 10:23 sati) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Godfather
|
![]()
Ma, mozesh na HTC da ih navatash.
Samo pitaj Milana! Ili to samo u Nishu radi? ![]()
![]() |
Favoriti |
Oznake |
klaviaturista, najbolji, vas |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|