|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Mikrofoni Mesto za one koji vole da pevaju ;) |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 15.03.2007
Downloads: 1023
Uploads: 1
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 105 puta u 92 Postova
![]() |
![]()
To nije "samo", to je ok, mislim, moze i bolje ali je i ovo ok.
Hm, ako si siguran da nisu mikrofonski kablovi, ja onda ne znam sta moze biti... ![]() Pozz
![]() |
#2 |
Vredan član društva
|
![]()
zdtavo druze,radio sam juce rodjendan,2 klavijature,gitara i pevac,desilo mi se da se ton zamutio,skinuo sam malo snage na mixu i posle nekoliko minuta sve normalno radilo...ali ja imam na kutijama zastitu,sad ne znam mozda je kod tebe upitanju mikseta..probaj stavi drugi mix,ili stavi druge kutije pa ispitaj.pozdrav
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Odomaćeni član
|
![]()
Cesto se to desava kod manjih razglasa,koji su predvidjeni za 50-100ljudi a mi furamo u veliku halo gde je publika 200+,jos mikseta nafurana, skoro svi ulazi "popunjeni",lose podesen master a najvise parametarski EQ....posledica toga je da odredjeni instrumenti ne mogu da se probiju u glavni mix i nama se cini da se razglas gusi i sl.Pronadjite spektar frekfencija na koje vam rade instrumenti(isto vazi i za vokal) i oslobodite frekfencije koje su vama nepotrebne a pr trebaju vokalu,harmonici ili sl....
Mislim da je problem oko podesavanja razglasa i da nije tehnicki kvar ili zastita kutija. Pozdrav
![]() |
#4 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
e to moze mozda biti...
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|