|
|
|
||||||
| Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
| IT Sektor Sve o digitalnim tehnologijama koje ne mogaju biti usko vezane za muziku |
![]() |
|
|
Alati tema | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Vredan član društva
|
Ma ok Grandia brate, razumem te.
Ja sam do skora igrao COMBAT ARMS EUROPE, neznam dal si ti probao.I tamo je free registracija, ima uvek slobodnih servera i pici. Imam instaliranu CoD 6 i dvaputa sam je odigrao u singlpl. Ajde ako me ne mrzi instaliracu CoD4 pa cemo se cuti. Pozdrav! |
|
|
|
|
|
#2 |
|
White Noise
Registrovan/a dana: 20.08.2009
Mjesto: Skopje, Makedonija
Godina: 34
Downloads: 1324
Uploads: 32
Rekao HVALA: 15
Zahvalili mu 368 puta u 331 Postova
Instrumenti: Yamaha Montage M7, MODX8, P115, Mainstage, NI Komplete, Korg PA500, Casio itd...
![]() |
Ma bojim se da ne bih prolupao mnogo od internet saobracaja jer imam 10gb mesecno a trosim uveliko. Inace sve delove na COD sam odigrao u single player modu. A skoro sve sam i odigrao i na veteran mode osim 5 i 6 deo. Mrzelo me. I hocu igrati sa pravim vojnicima, al videcu raspitacu se po drugarama koliko trosi interneta pa ako odlucim igrati javicu vam
![]() pozz |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Banovan!
Registrovan/a dana: 10.12.2009
Mjesto: u kafani
Downloads: 34
Uploads: 0
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 8 puta u 6 Postova
Instrumenti: šipka
![]() |
da li ce raditi ta igra na GeForce 6800 XE, 1gb RAM, 2.0 mhz?
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Veliki prijatelj foruma
Registrovan/a dana: 05.03.2009
Mjesto: BEC, Kucevo
Godina: 52
Downloads: 230
Uploads: 24
Rekao HVALA: 39
Zahvalili mu 60 puta u 56 Postova
Instrumenti: S910, MU50, W7, JV1010
Interesi: muzika, pc-igrice
![]() |
@deki
videt ces koliko ta igra vise interesantna kad je igras sa realnim igracima nego protiv kompe ... ![]() @acekorg to je dobra odluka brate, il probaj barem sat dva, pa mozda imas neku mogucnost da vidis kolko internetsaobracaj si tokom igre potrosio ... mozda ce i radnici provajdera biti ljubazni da ti kazu kolko si vec potrosio ... inace, nadam se da se ne ljutis, ako si vec odigrao sve delove u single ti bi trebao da budes "RAMBO" u multiplayer shalim se druzebash to je interesantno kad igras u multi, jel to su pravi igraci a ne pogramirane figure, a svaki igrac ima svoju taktiku - ma da ima i dosta kretena koji pokusavaju da cheatuju tj. da na lopovski nacin pobedjuju ... @ruzica verujem da bi bilo moguce al u losim detaljima, procesor je ok al RAM bi mogao biti veci ... ako sam tacno citao po netu, GF 6800XE akceptira DIRECTX 9.0c (to je mnogo vazno!) a treba ti i 8gb free mesto na HD ![]() nadam se da sam malo mogao pomoci ![]() pozdrav
Promijenjeno od grandia (22.01.2010 u 19:43 sati) |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Vredan član društva
|
ajde ostavite neki IP od nekog "FREE FOR ALL"servera gde ne treba punk buster,i gde mogu svi da udju i igraju...evo na ovom serveru sam uglavnom 68.232.171.89:28960
|
|
|
#6 |
|
Veliki prijatelj foruma
Registrovan/a dana: 05.03.2009
Mjesto: BEC, Kucevo
Godina: 52
Downloads: 230
Uploads: 24
Rekao HVALA: 39
Zahvalili mu 60 puta u 56 Postova
Instrumenti: S910, MU50, W7, JV1010
Interesi: muzika, pc-igrice
![]() |
evo ovaj IP al nisam siguran dal je punkbuster aktivan il ne
![]() 85.131.174.163:29967 HC mode free for all COD 4 stara verzija do v1.5 ja sam "master G4S AUT" i verovatno cu da budem tamo oko 20:30 .... igre su kratke jel se igra do 40 kills, pa ko prvi dostigne pobedio je ![]() pozdrav
|
|
|
#7 |
|
White Noise
Registrovan/a dana: 20.08.2009
Mjesto: Skopje, Makedonija
Godina: 34
Downloads: 1324
Uploads: 32
Rekao HVALA: 15
Zahvalili mu 368 puta u 331 Postova
Instrumenti: Yamaha Montage M7, MODX8, P115, Mainstage, NI Komplete, Korg PA500, Casio itd...
![]() |
Ok igracu i ja. Samo da nadzem igru za vikenda da instaliram jer mi neradi CD 1.
@grandia ne ljutim se druze tamam posla ![]() Rekli su mi drugare da ne trosi mnogo interneta multiplayer igranje. A neznam dal cu biti Rambo jer nikad nisam igrao online i neznam koliko su jaki drugi igraci al potrudicu se. Inace CoD sam zakljucio da je najbolje igrati u veteran mode, samo prvo pominem kampanju na najlakse da proucim staze i onda veteran. To je prava vojna a ne ono primis 20 kursuma i opet ziv i zdrav. Inace igram na najjacu grafiku i definitivno igra je top. Fanatik sam na FPS igre (Cod, Crysis, Farcry, Ghost Recon....)I na kraju recite mi ima li iko ko je probao igrati misija "epilogue" (ona poslednja u avionu) na veteran mode. To je nomoguce pominuti ![]() Pozdrav pa vidimo se na bojno polje
Promijenjeno od Ace (23.01.2010 u 01:06 sati) |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Drugar foruma
|
Ja sam prije igrao pre godinu dana CS 1.6 i CoD 4, bio sam zaluđen kanterom...
Pro sam bio,igrao za jedan od 3 najjača klana u BiH... I prestao igrat,najbolje je da to svi urade dok se ne zaraze haha... Cod Nekad igram,dobra igra...najviše volim TDM i FFA ![]() Sad igram PES 11 i Trackmaniu... to su igre ![]() Pozz |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Banovan!
Registrovan/a dana: 03.01.2009
Downloads: 561
Uploads: 21
Rekao HVALA: 170
Zahvalili mu 244 puta u 239 Postova
Instrumenti: Harmonika +Korg Pa 600
Interesi: Musika
![]() |
Ma druze mene ne moze to da zarazi nisam vise balavac toliki...Igram iz dosade i zato sam skoro najgori u igri....jbt ne mozes igrati sa onom djecom tamo...jos kad skinu cheat,pa ga instaliraju a ti igras posteno....Upalim vidim da ne ide i ugasim,a oni vise tamo dan i noc....Sada igram ovu najnoviju Balck ops ponekad....Poooz
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 26.12.2007
Downloads: 833
Uploads: 1
Rekao HVALA: 14
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
![]() |
Ajmo drugovi multiplayer ja igram vec 4 godine ja cu naci server i sve objasniti kako treba da mi muzicari igramo cod4 extra.
|
|
|
|
![]() |
| Favoriti |
| Alati tema | |
| Display Modes | |
|
|