|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 29.09.2008
Mjesto: Svajcarska
Downloads: 496
Uploads: 30
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 18 puta u 18 Postova
Instrumenti: Harmonika,klavijature
Interesi: Crtanje,filmovi
![]() |
![]()
Ako bude doslo do nekog stradanja ljudi ce biti krivi!Kao sto se ovi u Cernu igraju Bogova ili ove svetske sile koje testiraju svoje raznorazne bombe i slicne gluposti.I ova planeta ima svojih granica i normalno je da ce se desavati poplave,zemljotresi ili tamo opet neki cunami kad je zemlja stalno izlozena raznim razaranjima pa mora da ispolji to negde.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Odomaćeni član
|
![]()
Eh tako je...Da nebi neki mislili da će tog datuma biti sve najedamput crno i kraj, nego fino postepeno..
Ameri su krivci za 90% stvari, pogotovo njihovi pokusi atomskih (nuklearnih) bombi u tihom oceanu što je posljedica podrhtavanje kore, jezgre, strašni tlakovi - pa su time nastali vjetrovi (uragani) i bla bla bla...To je ono što stoji Bit će mi drago ako ćemo za 2-3godine opet otvoriti ovu temu i svi zajedno kočit od smijeha ![]()
![]() |
#3 |
BANANOVAN na sopstveni zahtev!!!
Registrovan/a dana: 06.12.2004
Mjesto: Sabac
Downloads: 688
Uploads: 14
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 42 puta u 39 Postova
![]() |
![]()
Ima jako zanimljivih dokumentaraca na ovu temu, pogledati obavezno...
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4 |
Saobracajni Inspektor
|
![]()
ja mislim da samo Mile Bas može da nas izvuče ukoliko okupi ekipu i otpevaju onu čuvenu ali zajedno - "Ne može nam niko ništa"
![]()
"Kad bih imao talenta-imitirali bi me; kad bi me imitirali, usao bih u modu; kad bih usao u modu, jednog dana bih izasao iz mode; zato je najbolje da nemam talenta!" "RADI DOK JE DAN JER KAD NOC DODJE VISE NECE BITI VREMENA" Isus Hrist KLIKNI OBAVEZNO OVDE!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Nishki
|
![]()
Bas me briga za smak sveta!Ionako se selim za Kanadu!!!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Smak sveta je dostupan i u Kanadi...
![]() HTC jbg |
![]() |
![]() |
#7 |
Nishki
|
![]()
Ma jok Rolandinjos!!!!!Reko mi Dellboy!!!!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|