|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#71 |
Belaj boy
|
![]()
Bolje polazi za neko plovilo posto se predpostavlja da ce biti potop.Bar je tako u ovom novom filmu 2012.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
White Noise
Registrovan/a dana: 20.08.2009
Mjesto: Skopje, Makedonija
Godina: 34
Downloads: 1324
Uploads: 32
Rekao HVALA: 15
Zahvalili mu 368 puta u 331 Postova
Instrumenti: Yamaha Montage M7, MODX8, P115, Mainstage, NI Komplete, Korg PA500, Casio itd...
![]() |
![]()
Hehe interesna je ova tema. Mozda i ranije su ocekivali smak sveta ali nisu imale dokaze a za 2012 ima veoma ubedljive dokaze samo sto mi ljudi necemo da verujemo, a zasto bi kad ni je i ovako ljepo.
A inace ove predpostavke nemaju veze sa klimom kao sto prijatelj Deki kaze nego sa promjena na severni i juzni pol. A kad se smenu zemja ce poceti rotirati u obratan pravac i to ce predizvikati zemjotres. ![]() Ma ljudi odkud bi znale drevne Maje u 3114 godina p.n.e (mislim da tad su sazdali svoj kalendar) za smak sveta i zemjotrese u 2012. Inace film je stvarno dobar, gledao sam ga u bioskop i stvarno mi se svidzao. Ako se nesto desi u 2012 bice interesno to videti ![]() Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Moderator
|
![]()
Danas u 21. veku je tehnologija dosela nenormalno veliki nivo i nauka se razvila. Da u tome ima trunka istine do sada bi naucnici odavno otkrili o cemu se radi i sta je uzrok tome idt...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 06.09.2008
Downloads: 1695
Uploads: 25
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 7 puta u 7 Postova
![]() |
![]()
@Acekorg
**ima veoma ubedljive dokaze samo sto mi ljudi necemo da verujemo** Koje dokaze? Film sto su napravili 2012 ![]() **Ako se nesto desi u 2012 bice interesno to videti** Pa ako se desi. NEche onda nikoga biti zivog ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Odomaćeni član
|
![]()
@jefta
Volio bih imati najnovije samplove, ritmove koje niko nema, i da vidiš, vi se pretvarate u uho a ja pričam ![]() Ma pustite vi filmsku industriju, te priče idu u njihovu korist, i već se sada puno zaradilo na ovoj apokalipsi... Pa zar vam nije dovoljno malo razmotriti svjet i sve oko nas, i kolko logički treba da stvarno dođe do "kraja"? jako malo, sve je na li la...Dovoljno da pogledate vijesti, i videt ćete kakve katastrofe rasturaju ljudske živote Ja ću samo jedno reći, najbolje je biti neinformiran, ništa ne znati, ne vjerovati..Kako ona pjesma kaže, kako je lepo biti glup ![]()
![]() |
#76 |
White Noise
Registrovan/a dana: 20.08.2009
Mjesto: Skopje, Makedonija
Godina: 34
Downloads: 1324
Uploads: 32
Rekao HVALA: 15
Zahvalili mu 368 puta u 331 Postova
Instrumenti: Yamaha Montage M7, MODX8, P115, Mainstage, NI Komplete, Korg PA500, Casio itd...
![]() |
![]()
@erno
Nisam mislio filmske dokaze ![]() ![]() E sad kazem ako ipak bude nesto bar cu doziveti da vidim tu katastrofu, kako se sve uriva i raspada, pa iako poginem necu biti jedini. Promijenjeno od Ace (18.01.2010 u 23:46 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 29.09.2008
Mjesto: Svajcarska
Downloads: 496
Uploads: 30
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 18 puta u 18 Postova
Instrumenti: Harmonika,klavijature
Interesi: Crtanje,filmovi
![]() |
![]()
Ako bude doslo do nekog stradanja ljudi ce biti krivi!Kao sto se ovi u Cernu igraju Bogova ili ove svetske sile koje testiraju svoje raznorazne bombe i slicne gluposti.I ova planeta ima svojih granica i normalno je da ce se desavati poplave,zemljotresi ili tamo opet neki cunami kad je zemlja stalno izlozena raznim razaranjima pa mora da ispolji to negde.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Odomaćeni član
|
![]()
Eh tako je...Da nebi neki mislili da će tog datuma biti sve najedamput crno i kraj, nego fino postepeno..
Ameri su krivci za 90% stvari, pogotovo njihovi pokusi atomskih (nuklearnih) bombi u tihom oceanu što je posljedica podrhtavanje kore, jezgre, strašni tlakovi - pa su time nastali vjetrovi (uragani) i bla bla bla...To je ono što stoji Bit će mi drago ako ćemo za 2-3godine opet otvoriti ovu temu i svi zajedno kočit od smijeha ![]()
![]() |
#79 |
BANANOVAN na sopstveni zahtev!!!
Registrovan/a dana: 06.12.2004
Mjesto: Sabac
Downloads: 688
Uploads: 14
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 42 puta u 39 Postova
![]() |
![]()
Ima jako zanimljivih dokumentaraca na ovu temu, pogledati obavezno...
![]() ![]() ![]()
![]() |
#80 |
Saobracajni Inspektor
|
![]()
ja mislim da samo Mile Bas može da nas izvuče ukoliko okupi ekipu i otpevaju onu čuvenu ali zajedno - "Ne može nam niko ništa"
![]()
"Kad bih imao talenta-imitirali bi me; kad bi me imitirali, usao bih u modu; kad bih usao u modu, jednog dana bih izasao iz mode; zato je najbolje da nemam talenta!" "RADI DOK JE DAN JER KAD NOC DODJE VISE NECE BITI VREMENA" Isus Hrist KLIKNI OBAVEZNO OVDE!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|