|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Mobilna telefonija Sve o mobilnim telefonima i njihovoj propratnoj tehnologiji |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
koristim Garmin NUVI,nije los
![]() |
#2 |
Drugar foruma
|
![]()
Ako ces da kupujes gps uredjaj kupi jak i brz uredjaj sa velikim ekranom. To je veoma vazno. Preko su jeftini uredjaji ali su mape skupe. Najbolje kad bi ti neko kupio vani pa doneo i plus imas povrat poreza. I posle kod nas ubacis sve mape za sitne pare. MIO ti je dobra marka. Koristi IGO mape i koje su extra. Becker isto nije los, TomTom, Garmin.
Mio i Becker imaju Windows CE platformu tako da se mogu ubacivati novi programi. Za garmin i tomtom ne znam. Nisam se susretao sa njima. Kod nas Comtrade radi Crypton uredjaje sa Igo mapama. ********************************************** I oni su OK. Ja inace koristim Laptop sa Bluetooth risiverom i Microsoft AutoRoute programom. Mada imam i Nokiu E63 sa Original Nokia Mapama gde isto koristim Bluetooth Gps risiver. Srbija nije nikako pokrivena ali mi za Srbiju i ne treba.
![]() AndroidSrbija Forum Moderator Forum AndroidSrbija = Sve za vaš Android telefon Promijenjeno od Vule (14.01.2010 u 17:37 sati) Razlog: obrisan link |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Godfather
|
![]()
Cenim da je ipak bolje uzeti telefon sa aGPS, nego zaseban gps uredjaj.
Sve je na jednom mestu, za manje novca, uglavnom.
![]() |
#4 |
Drugar foruma
|
![]()
Ako čoveku treba samo da ga navodi i da ga koristi u saobraćaju neka kupi navigaciju. Telefon nije praktičan. Mali ekran, pozivi, poruke, ako nema touch screen, dovoljno da ga ometa u radu i vožnji. Ovako samo navigacija, ukucas rutu i ne misliš.
P.S. Kako se zove ciga koji radi na parkingu? NAVIGANCI!
![]() |
#5 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 21.12.2007
Downloads: 282
Uploads: 0
Rekao HVALA: 16
Zahvalili mu 5 puta u 4 Postova
![]() |
![]()
I ja dajem sve pohvale za garmin mobile xt imam ga na 5800 nokia.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 13.04.2008
Mjesto: Valjevo
Downloads: 569
Uploads: 7
Rekao HVALA: 9
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
Instrumenti: Pa3x
![]() |
![]()
Uzecu sigurno zaseban uredjaj,nasao sam Mio 200 za 140eur sto je prihvatljivo mada bih platio i vise za nesto ako je mnogo bolje,prodavac ga je ishvalio instalirane su poslednje mape Srbije,Bih,Hrvatske,zapadne Evrope.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Drugar foruma
|
![]()
Zar nije to puno para? Na *********** imas dobrih ponuda. Taj je model 9.900 tamo sa 2 god. garancije. I ne cini mi se los. Ja inace vozim kamion i navigacija mi je spas kad dodjes u neke velike gradove. (Roterdam, Berlin, London) I cuo sam dosta vozaca kako kude neke leve marke uredjaja. Dosta kinezi rade. A ne rade nikako, jeftini su pa ljudu kupuju. Zato sam ti i rekao da kupis uredjaj sa velikim ekranom, i jakim procesorom za izracunavanje ruta. Jer ako slucajno omasis da sto pre dobijes novu rutu. Za karte ne brini, u bg ti je Full evropa oko 40-50e. A za 140e mozes naci daleko bolji uredjaj od tog.
Eve vise informacija: **************************************** To ti je ******** portal. Imaju dosta prodavnica sirom Srbije tako da nije problem za naruciti. Valjda ![]() I srećno u odabiru i kupovini.
![]() AndroidSrbija Forum Moderator Forum AndroidSrbija = Sve za vaš Android telefon Promijenjeno od Vule (14.01.2010 u 17:36 sati) Razlog: obrisan link |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Godfather
|
![]()
@aZZo
Mali ekran, nema touch screen? iPhone, HP iPAQ, HTC... Vecina lepi veliki ekrani, touch screenovi i mnogo vishe nego shto standalone GPS uredjaji imaju. ![]() Jes iPhone neshto skuplji, ali zato druga dva proizvidjacha jeftinije kupiti telefon nego telefon+standalone, a i ma i jeftinijih. Mio je dobar izbor, bar shto se pokrivenosti mapa tiche. ![]()
![]() |
#9 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 10.01.2011
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Ja imam Blueberry 2Go432, ubacis IGO imas mape gde god hoces, i sve radi da ne moze bolje, e a kinez.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|