|  | 
| 
 | ||||||
| Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane | 
| Ostalo Ono prateće opreme što do sada nije pomenuto | 
|  | 
|  | Alati tema | Display Modes | 
|  | 
|  03.01.2010, 19:54 | #1 | 
| Donator |  .... 

Evo kolege da se pohvalim majsor mi je napokon napravio stolicu. Moze da se izvuce da bude barska a sklapa se za transport. Jbg nema naslon ali za 30eura je extra.

__________________ "Nemorate biti bolji od drugih budite samo najbolji sto mozete" | 
|   |   | 
|  03.01.2010, 20:44 | #2 | 
| Početnik forumacije! |   

@bokivelik,ovo je fenomenalno,za te pare. nasao sam takvu ali original kosta oko 90€ 
				__________________ Uzdaj se use, use i u openSuse!!! | 
|   |   | 
|  03.01.2010, 22:51 | #3 | 
| Donator |  .... 

Jeste @roki odlicna je i ta ali pogledaj u specifikaciji do koliko je kila. Meni je trebala stolica za preko 130kg.   Jbg sta da radim morao sam da je pravim. 
				__________________ "Nemorate biti bolji od drugih budite samo najbolji sto mozete" | 
|   |   | 
|  03.01.2010, 22:57 | #4 | 
| Doktor Nesa Registrovan/a dana: 08.12.2008 Mjesto: Srbija Godina: 63 
				 Downloads: 655 Uploads: 21 Rekao HVALA: 335 

Zahvalili mu 337 puta u 313 Postova

|   

ja koristi stolicu koju sam narucio iz IKEA sa naslonom,sklapa se i ima naslon za noge.postoje dve velicine po visini.Ja sam kupio vislju stolicu i mislim da sam je platio oko 45 eura.bolja ne postoji,verujte mi na rec.

__________________ Ko rano rani ceo dan zeva. | 
|   |   | 
|  15.07.2010, 18:29 | #5 | 
| Moderator |   

Ja koristim rucno pravljenu stolica, od stalka za kutije, i mogu da kazem da je prakticna i da je veoma dobra. Pozdrav 
				__________________ www.yu-midi.org - Pravi sajt za prave muzicare! | 
|   |   | 
|  15.07.2010, 18:43 | #6 | 
| Donator |  .... 

Da lepa je Skore a gde noge kad dosadi na zemlji pa treba da se malo saviju? Ja sam i o tome malo razmislio pa napravio.   
|   |   | 
|  15.07.2010, 18:48 | #7 | 
| Moderator |   

Ma dosta je i guzica da se odmara     Pozdrav 
				__________________ www.yu-midi.org - Pravi sajt za prave muzicare! | 
|   |   | 
|  | 
| Favoriti | 
| Oznake | 
| gde, klavijaturistu, koja, stolica | 
| Alati tema | |
| Display Modes | |