|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Tehnike i teorija Usavršite Vašu tehniku! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
|
![]()
probaj ovako:emol(2 prst na e,4 na h,2na d i 3 na dis) tako sve isto za c d i emol,pa posle prelaz d7(4 na d,3 na e,2 na fis ) posle u g ides(3 na g,4 na d,3 na f i 2 na fis) .probaj tako,neka me isprave kolege ako gresim,posto i ja sviram klavirni bass.ali u svakom slucaju ja bi ti preporucio da ostanes na klavirnom bassu.pozdrav
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 18.05.2009
Mjesto: kragujevac
Godina: 54
Downloads: 337
Uploads: 44
Rekao HVALA: 5
Zahvalili mu 13 puta u 13 Postova
Instrumenti: pa 80,korg le
![]() |
![]()
Svirao sam klavirni bas a solo dugmetarski i smatram da je to velika greska.Moje licno misljenje.Da li ti je sada bas strana kao na harmonici ili kao desna u primu?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 06.12.2009
Downloads: 41
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
zdravo druze sad mi je kao u primu.a ovo sto kazes za klavirni bass da je greska,ja mislim da nikad dugmetarci svirati bass kao klavirci,a hocu da predjem iz razloga zato sto nemoram svaki put da preradjujem.pozz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 18.05.2009
Mjesto: kragujevac
Godina: 54
Downloads: 337
Uploads: 44
Rekao HVALA: 5
Zahvalili mu 13 puta u 13 Postova
Instrumenti: pa 80,korg le
![]() |
![]()
Ima jedan koji svira dugmetarski bas i to mnogo dobro,cak i klavirci mu mnogo zavide.A pri tom i solo mu je jaka strana.Mada nije to tema ovoga.
Izabrao si najbolju kombinaciju za svirku na dugmetari,jos ako ti je sve to iz jednog dela onda je pravi pogodak. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 06.12.2009
Downloads: 41
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
druze jel mozes ti da mi pomognes oko rasporeda,a sto se tice bassa tu je kralj joca king nema dalje...
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|