|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Tekstovi i Naslovi Skidate neku stvar i potreban vam je text? Ne znate kako se pesma zove? Postavite pitanje ovde! |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#2 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 08.09.2005
Downloads: 47
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
Caos Jaro,
evo sta ja sviram: Semsa S - Juzni Ritam Semsa S - Pristajem na sve Semsa S - Sto me pitas Semsa S - Luda Glava Semsa S - Zar za mene srece Seka - Crno i zlato Seka - Da sam musko Jana - Ostavi mi drugove Jana - Prolaznica Jana - Pijes ne nudis Jana - Sta ce ti pevacica Jana - Sviraj nesto narodno Jana - Koje li su boje njene oci Jana - Robinja Dragana M - Kad bi znao kako cezmem Dragana M - Pusti me da verujem Dragana M - Cvete moj Dragana M - Milo Moje Dragana M - Spasi me samoce Dragana M - Placi zemljo Dragana M - umirem Majko Mirsada C - Ista ko na slici Zorica - Otkopcano jelece Viki Crno na Belo Viki Narukvice Viki maris li maris li Viki Mahi Mahi Vike Svadbe nece biti Marina Z hajde mori dan dva Hanka ja te volim Ceca Lepotan itd.. care samo skidaj pjesme bit ce ti korisno! Pozdrav |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
repertoar, zenski |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|