|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 03.11.2006
Mjesto: Shimanovci
Godina: 36
Downloads: 805
Uploads: 0
Rekao HVALA: 7
Zahvalili mu 3 puta u 2 Postova
![]() |
![]()
Pozz svima....pre neki dan sam kupio pa500...dosta stvari sam provalio ali me muci jedna stvar....ceprkao sam dosta po forumu ali nigde nisam nasao....naime...mozda je malo glupo pitanje, ali...Gde da promenim osetljivost dirke na jacinu udarca...npr. kada lupim slabije da mi se najjace cuje...ili ako jako udarim, isto da mi se najjace cuje...
![]() ![]() Promijenjeno od popi88 (13.12.2009 u 21:04 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Drugar foruma
![]() |
![]()
jesam...nasao sam tamo, e sad...jel mi to menja za ceo aranzer, za sve performanse isto ili mi menja za svaki performanse posebno, zavisno od toga na kom sam globalu sacuvao performanse?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Drugar foruma
|
![]()
Prvo bih ti cestitao na novoj klavijaturi i neka te sluzi duuuuugo. A sto se tice Globanih podesavanja, oni ti se odnose "globalno" za celu klavijaturu. Ne postoji Global za odredjeni performans.
Sledeći član vam se zahvalio bokajunior za ovaj koristan post: | popi88 (13.12.2009) |
![]() |
#5 |
Drugar foruma
![]() |
![]()
hvala ma cestitci...siguran sam da ce pozluziti dugo,....za pare koje sam dao za nju prezadovoljan sam sta moze da izvuce...jel mi potrebna ta osetljivost na dirke na svirkama? nemam nesto iskustva sa tim na zivim svirkama
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Švaler Veteran
Registrovan/a dana: 23.07.2007
Mjesto: u blizini
Godina: 57
Downloads: 614
Uploads: 26
Rekao HVALA: 21
Zahvalili mu 77 puta u 71 Postova
Instrumenti: Korg PA 500, Korg TR-61
Interesi: muzika, rad na PC
![]() |
![]()
Zavisi za šta koristiš, za kakvu vrstu svirke.
Ja konkretno, ne mogu zamislit klavijaturu, a da ne koristim velocity. Jedino, evo dosta kolega koristi pedalu za takve stvari. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Drugar foruma
![]() |
![]()
trenutno nemam istu jacinu udarca u svim prstima tako da mi je malo nezgodno..vise mi odgovara da stavim na najmanji sens...al i pedala bi resila problem za neko vreme...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 22.06.2007
Mjesto: Novo Virje-HR
Downloads: 538
Uploads: 3
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 11 puta u 10 Postova
Instrumenti: Korg-PA500
![]() |
![]()
Pozdrav kolega.
Ovako ja rešavam taj problem u pitanju je dakle pa500. Ideš na dugme >sound< pa gore piše ti SND>odabereš istrument koji želiš>menu Amp Modulation Velocity Intensity:-99+99,Dkle to ti je osjetljivost. Moraš obratiti pažnju desno na oscilators Count to su ti oni brojevi od 1-16 jer za svaki koliko ih je uključeno podešavaš osjetljivost i nakon podešavanja gore desno strelica pa >write Sound<.Dakle ja to tako rješavam a sad ako ima neki drugi način to ce ti kolege napisati. Promijenjeno od vijak (14.12.2009 u 20:24 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|