|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 | ||
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 10.07.2009
Mjesto: BiH
Godina: 37
Downloads: 1138
Uploads: 13
Rekao HVALA: 4
Zahvalili mu 33 puta u 32 Postova
Instrumenti: PA2Xpro,KORG TR,A.Git,el.Gitara,bass...
Interesi: Audio design,kompjuteri i elektronika
![]() |
![]() Citat:
Dodato: Citat:
Promijenjeno od Dejan (14.12.2009 u 03:33 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Kao kod kuće
|
![]()
Pre jedno 7-8 g pratili smo Nedeljka Bilkica koji vodi svog harmonikasa dosta vas zna o kome je rec,i radili smo stvarno za sitne pare,gospodin Bilkic kao veliki profesionalac sav baksis je stavio meni na klavijature,dok sve pare sto su harmonikasu nizali na harmoniku a bilo je stvarno mnogo,on stavljao u zadnji dzep i svaki put pogleda na nas kao u fazonu za troskove puta,i na kraju kada sam popiz.. pitao sam:"Pa gde ti putujes jel u Sibir Pi.ka ti materina"?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Ja sam sa mojim bivsim orkestrom dosta radio sa Gordanom Stojicevic i za nju sve pohvale. Ona je radila za fiksnu cenu koju je placao domacin i nikada nije trazila baksis (a znala je da ga uzme strava). Medjutim, mi smo, upravo kao znak postovanja prema njenom profesionalizmu, uvek racunali i nju u baksis. To je divna zena i pravi radnik. Vredi svaki dinar koji dobije.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|